Надя Дорофєєва показала свій неапетитний сніданок: так і не скажеш, що зустрічається з ресторатором Кацуріним

Відома українська співачка Надя Дорофєєва показала в своєму Інстаграм-блозі для підписників свій сніданок. Страва подана не дуже охайно і апетитно.

Співачка Надя Дорофєєва ретельно слідкує за своєю фігурою і може похвалитись точеними формами. Раніше зірка розповідала, як харчується. Її традиційний сніданок — вівсяна каша з фруктами і ягодами. Після сніданку Надя з’їдає яблуко або інший не дуже солодкий фрукт, на обід любить нежирний суп з морепродуктів, на перекус до вечері — шматочок сира, а вечірній прийом їжі зазвичай складається з омлету і сиру. В комплексі з фізичними навантаженнями правильне харчування допомагають їй бути в формі, при зрості 170 сантиментів вага Дорофєєвої 55-56 кілограмів.

На цей раз артистка показала підписниками свого Інстаграм-блогу ще один варіант сніданку. Надя відійшла від традицій і приготувала яєчню, гречку, додала кукурудзу, помідори чері і сир.

Надя Дорофєєва показала неапетитний сніданок
Надя Дорофєєва показала свій неапетитний сніданок

Страва виглядає не дуже охайно, з сервіровкою Дорофєєва не заморочувалась, хоча після розлучення зі співаком Володимиром Дантесом вона почала зустрічатись з ресторатором Михайлом Кацуріним, який точно знається на гарній їжі. У нього в Києві є ресторани японської, тайської, в’єтнамської і китайської кухні.

Нагадаємо, про відносини Кацуріна і Дорофєєвої стало відомо незабаром після заяви співачки про розірвання шлюбу з Дантесом. Ця новина викликала справжній ажіотаж в Мережі, тому що Кацурін був близьким другом сім’ї музикантів. Пізніше виявилось, що Володимир закрутив роман з екс-дружиною Михайла Дашею Кацуріною. Пара розлучилась слідом за Володимиром і Надею.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Обмін партнерами досі активно обговорюють користувачі Мережі. Не всі вірять в довготривалість цих стосунків, але зіркові пари діляться спільними фото і виглядають на знімках щасливими і закоханими.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.