Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: ТОП-5 холостяків, про яких мріють мільйони

Навіть красиві, заможні та популярні чоловіки інколи не можуть побудувати міцні стосунки та створити сім'ю. В українському шоу-бізнесі таких чимало. Хто носить статус найзавидніших наречених, читайте далі в матеріалі.

У кожної жінки є свій кумир. Хтось фанатіє від брутального політика, а хтось – від сентиментального співака. Ми зібрали список 5 різних холостяків України, але всіх їх об’єднує наявність армії шанувальниць.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво висловився про святкування Нового року
Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: Ектор Хіменес-Браво

Український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво у свої 50 років досі не жонатий. Цікаво, що чоловік буквально “розцвів” з роками. Останні декілька років Ектор займається активно спортом і накачує м’язи у спортивному залі. Багато українських жінок мріють про цього колумбійського красеня.

Олександр Пономарьов

Олександр Пономарьов
Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: Олександр Пономарьов

49-річний співак Олександр Пономарьов був двічі одружений, але наразі він знову холостяк. Артист підкорює своїх прихильниць не лише вродою, а й романтичним характером.

Віталій Козловський

Козловський зізнався, чому припинив співпрацю з Кондратюком
Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: Віталій Козловський

37-річний Віталій Козловський ніколи не був одружений, хоча і планував взяти в дружини журналістку Раміну Эсхакзай. Зараз Віталія вважають одним із найпривабливіших чоловіків в шоу-бізнесі.

Макс Барських

Макс Барських
Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: Макс Барських

32-річному співаку Максу Барських приписували безліч романів, втім, він так і не побудував ні з ким серйозних стосунків. На початку кар’єри артиста про нього мріяли всі школярки, а зараз Барських став “крашем” для більшості жінок України.

Віталій Кличко

Виталий Кличко снова оконфузился
Найбажаніші чоловіки українського шоу-бізнесу: Віталій Кличко

Мер Києва та колишній боксер Віталій Кличко не так давно став холостяком. Чоловік розлучився зі своєю дружиною Наталією після 25 років шлюбу. Зараз офіційно Віталій одинокий і багато українських красунь мріють про нього.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!