У Катерини Осадчої і Юрія Горбунова різна кількість дітей, але обидва багатодітні: як виглядають нащадки пари

Відоме зіркове подружжя українського шоу-бізнесу Катя Осадча і Юрій Горбунов мають двоє спільних дітей, але це не всі їх нащадки. Читайте про це у нашому матеріалі.

Юрій Горбунов і Катерина Осадча одружились в 2017 році перед самими пологами телеведучої. Невдовзі у пари народився син Іван. Зіркові батьки дуже довго приховували дитину від камер і тільки перед появою другого сина Іван став з’являтися в Інстаграм-блогах телеведучих.

В 2021 році стало відомо, що Катя Осадча вагітна. В серпні того ж року знаменитість народила ще одного хлопчика Данила. Другого спільного малюка подружжя не ховають та іноді виставляють знімки з дітьми в Мережі.

Півторарічний син Каті Осадчої і Юрія Горбунова росте справжнім красенем
Діти Каті Осадчої і Юрія Горбунова

До того як вийти заміж за Юрія Горбунова Осадча вже була в шлюбі з іншим чоловіком, з яким має також спільного сина. Його звуть Ілля, він вже дорослий хлопець і вчиться в університеті у Сполучених Штатах Америки. Батьком Іллі є перший чоловік Катерини Осадчої Олег Поліщук, політик і бізнесмен. Вони розлучились, коли син був ще малий.

Екатерина Осадчая вместе со старшим сыном Ильей
Старший син Катерини Осадчої

Шоумен до роману з колегою по 1+1 був одружений на танцівниці Людмилі, яка старша на 10 років ніж він. Вони були разом 20 років, але спільних дітей не народилось в шлюбі, однак Людмила мала доньку Ксюшу від іншого чоловіка. Горбунов вдочерив дівчинку, а в 2011 році став дідусем — падчерка народила онучку.

Первая жена Юрия Горбунова
Перша дружина і онучка Юрія Горбунова

Виходить, що Катя Осадча і Юрій Горбунов — обидва багатодітні батьки, але у телеведучої троє рідних синів, а у шоумена своїх дітей тільки двоє.

Нагадаємо, рішення розлучитись з першою дружиною Горбунов прийняв після того як закрутив роман з зіркою програми “Світське життя”. В документах на розлучення причиною вказані “Різні погляди на життя”. Пара розійшлась без скандалів, але Юрій ще довго приховував від публіки стосунки з Осадчою. Вони розкрили своє кохання, коли вагітність Катерини стало неможливо маскувати.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!