Надя Дорофєєва “почервоніла” від поцілунку з Володимиром Зеленським: оригінальне привітання з днем народження

Відома українська співачка Надя Дорофєєва в 2018 році дебютувала як актриса повного метру і зіграла одну з головних ролей. Їй пощастило попрацювати разом з Володимиром Зеленським.

До своєї президентської кар’єри Володимир Зеленський був продюсером, шоуменом, коміком, сценаристом, режисером і актором. Його передостання кіноробота до того як піти в політику — романтична комедія “Я, ти, він, вона” від студії “Квартал 95”. Надя Дорофєєва також грала в цьому фільмі, їй дісталась роль коханої героя Зеленського.

Як молодій парі, їм довелось в кадрі багато цілуватися. В інтерв’ю співачка зізнавалась, що ці сцени були для неї найважчими і їх зйомку витрачалось багато дублів:

Самою непростою в емоційному плані була сцена поцілунків з Володимиром. Повністю відкинути думку про те, що я цілуюсь з кимось іншим крім свого чоловіка, я так і не змогла

, – розповідала Дорофєєва.

Наді Дорофєєвій пригадали, як вона цілувалася з Володимиром Зеленським
Наді Дорофєєвій пригадали, як вона цілувалася з Володимиром Зеленським

На той момент вона була заміжня за співаком Володимиром Дантесом, з яким розлучилась в 2022 році і закрутила роман з ресторатором Михайлом Кацуріним, другом сім’ї.

25 січня Надя приєдналась до багатьох інших українських знаменитостей та привітала Володимира Зеленського із 45-річчям в своєму Інстаграм-блозі:

Саме в такий історичний і надскладний момент для України Володимир Зеленський є нашим президентом. Я не вірю в випадковості. Я вірю в долю. Я вірю в правду. Я вірю в добро. Я вірю в нашого президента. Я пишаюся тим, що знайома з вами. Пишаюсь тим, що знімалася разом в кіно і мала змогу побачити в вас справжню круту людину. Бажаю вам здоров’я. Бажаю нам всім перемоги. А ще бажаю вам, щоб ви нарешті мали змогу відпочити і з’їздити на море, як ви нещодавно сказали у інтерв’ю. Happy birthday, Mr. President

, – написала Дорофєєва та виставила фото Зеленського.

В коментарях співачці пригадали про її поцілунок з президентом:

“А я чекала фото, де ви цілуєтесь”.

Надя сором’язливо посміялась та відповіла: “Мене всі провокують”.

Наді Дорофєєвій пригадали, як вона цілувалася з Володимиром Зеленським
Наді Дорофєєвій пригадали, як вона цілувалася з Володимиром Зеленським

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.