Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою дочку від іншого чоловіка: екс-коханий Лорак прийняв її як рідну

У Мурата Налчаджиоглу, турецького бізнесмена, який раніше був чоловіком української співачки Ані Лорак, з'явилась нова сім'я. Він прийняв наречену з дитиною.

Турецький красень Мурат Налчаджиоглу після розлучення із співачкою Ані Лорак готується одружитися в другий раз. Він закохався в молоду майстриню макіяжу Лілію, яка може похвалитись ідеальною зовнішністю і модельною фігурою. У дівчини є дитина від іншого чоловіка, але турок не злякався відповідальності і все одно запропонував коханій стати його дружиною.

Зараз Лілія — наречена Мурата Налчаджиоглу. Чоловік давно познайомив з обраницею свою дочку від шлюбу з Ані Лорак і також сам познайомився з дочкою коханої. У неї підростає дівчинка Олександра, яка дуже схожа на маму — мініатюрна, з довгим темним волоссям і гарними очима.

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу похизувався відпочинком в Парижі з новою сім'єю
Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу похизувався відпочинком в Парижі з новою сім’єю

Закохана пара живе в Києві, часто буває в Туреччині. Лілія допомагає бізнесмену рекламувати продукцію його косметичної компанії та знімається в жартівливих роликах для Мережі.

В своєму Інстаграм-блозі Лілія виставила фото із спадкоємицею під час подорожі в Барселоні. Вони відправились подорожувати на зимових канікулах разом з Муратом і Софією як справжня велика сім’я та побували в Швейцарії, у Франції і в Іспанії.

Під знімком нареченої Налчаджиоглу з дочкою користувачі Мережі пишуть, що дівчинка її повна копія:

  • “Схожа на тебе!”;
  • “Мамина копія”;
  • “Гарні”;
  • “Такі красуньки”;
  • “Очі і посмішка однозначно мамині”.

Нагадаємо, після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу деякий час зустрічався з моделлю Яною Беляєвою, з якою був спійманий папараці за подружньою зрадою, а пізніше познайомився з Лілією. Співачка довго не коментувала розірвання шлюбу з турком, який став для неї болісним.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.