Тимур Мірошниченко з дружиною розпочали процес усиновлення дитини: подружжя мають двох власних дітей

36-річний телеведучий Тимур Мірошниченко разом з дружиною вирішили зробити добру справу і подарувати сім'ю дитині, яка позбавлена батьківської любові. Процес усиновлення вже запущений.

Після початку повномасштабної війни в Україні сотні, а то і тисячі дітей залишилися сиротами. Таким дітям зараз дуже складно, адже в один момент вони втратили свій дім, та найрідніших людей – батьків і опинилися в дитячому будинку. Багато українських знаменитостей нагалошували на тому, що цим дітям потрібна батьківська любов і що кожен, хто має змогу, має задуматись над усиновленням такої дитини. Багато зіркових сімей за час повномасштабної війни неодноразово говорили, що думають над усиновленням. Одним із таких був і ведучий Тимур Мірошниченко.

Нещодавно в ефірі програми “Сніданок з 1+1” Тимур Мірошниченко заявив, що процес усиновлення дитини вже запущений.

 Тимур Мірошниченко з дружиною розпочали процес усиновлення дитини
Тимур Мірошниченко з дружиною розпочали процес усиновлення дитини

Чоловік розповів, що процес усиновлення – дуже складний та тривалий і може зайняти від півроку до року.

Щодо віку та статі дитини, яку сім’я Мірошніченків має усиновити, ведучий зізнався, що радиться зі своїми власними дітьми. Так, за словами ведучого, його син та донька постійно змінюють свою думку: то вони хочуть братика, то сестричку. Тож зі статтю, Мірошніченки поки що не визначились. Щодо віку, ведучий хоче, щоб усиновлена дитина була приблизно того ж віку, що і його діти – 3-4 роки.

Тимур Мірошниченко зізнається, що вони з дружиною думали про усиновлення ще до початку повномасштабної війни в Україні. Втім, ця подія пришвидшила їхні рішення та дії.

Нагадаємо, телеведучий Тимур Мірошниченко одружився у 2018 році з адвокаткою Інною Рудик. Невдовзі у них народилася донька Мія (4 роки), а у 2020 році – син Марк.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.