Даша Квіткова розповіла, з ким відпочиває на Мальдівах після розлучення з Добриніним: поїхала не сама

Відома українська блогерка та переможниця романтичного шоу "Холостяк-9" Даша Квіткова відразу після заяви про розлучення з чоловіком Нікітою Добриніним відправилась на Мальдіви.

Не так давно стало відомо, що одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу Даша Квіткова та Нікіта Добринін більше не разом. Вони були єдиною парою, яка після завершення шоу “Холостяк” змогли побудувати сім’ю, одружитися та народити дитину. Втім, і їхнє щастя тривало недовго. Через 2 роки шлюбу подружжя прийняло рішення розлучитись, про це заявила Даша Квіткова в інтерв’ю Маші Єфросініній.

Схоже, блогерка вирішила розслабитись після стресу пов’язанного з розлученням і вирушила відпочивати на Мальдіви.

Про це Даша розповіла у своєму блозі в Інстаграм. Дівчина похизувалася розкішною віллою з басейном неподалік від океану, яку вона орендувала, та розповіла, з ким вона відправилась у подорож. Звісно, Квіткова поїхала на відпочинок зі своїм 1,5-річним сином. Крім того, компанію їм склала няня маленького Лева, яку звати Оля.

Даша Квіткова розповіла, з ким відпочиває на Мальдівах після розлучення з Добриніним
Даша Квіткова розповіла, з ким відпочиває на Мальдівах після розлучення з Добриніним

Також Даша відповіла на питання підписників, хто оплатив їй відпочинок. Так, блогерка запевнила, що сама заплатила і за себе, і за сина і за няню.

Даша Квіткова розповіла, з ким відпочиває на Мальдівах після розлучення з Добриніним
Даша Квіткова розповіла, з ким відпочиває на Мальдівах після розлучення з Добриніним

В той час, як Даша Квіткова відпочиває на Мальдівах, Нікіта Добринін вже пожинає плоди розлучення. Так, нещодавно стало відомо, що Добриніна прибрали з ролі ведучого програми “ЖВЛ”. У новому сезоні його замінить Тимур Мірошниченко, який являється зразковим сім’янином.

Як відомо, сімейні скандали погано впливають на кар’єру медійних людей, то Добринін залишився без роботи саме через розлучення.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.