Могилевська, Ребрик, Осадча, Скрипка та інші вбралися в леопардовий принт: в очікуванні “леопардів”

Інстаграм заряснів леопардовими принтами. Та зірки вбралися в одяг із характерними плямами не заради моди, а з певною метою – привернути увагу до необхідності допомогти Україні.

Флешмоб змусив знаменитостей покопирсатися в архівах і дістати старі фото з леопардовим принтом. В чому річ, пояснила ведуча Катя Осадча. Виявляється, таким чином зірки хочуть привернути увагу світу до необхідності постачання танків Leopard 2, без яких нашим воїнам на фронті дуже сутужно.

Не відстав від дружини і благовірний Юрій Горбунов разом із командою “1+1”. Телеведучий вбрався у леопардову шубу, а його напарники додали до вбрання плямисті шалик і шкарпетки.

Команда Олега Скрипки, що нині перебуває в Канаді, заразом подякувала канадській владі за позитивне рішення щодо Leopard 2.

Наталя Могилевська заради флешмобу дістала із шафи дуже відвертий леопардовий сарафан, який дуже пасує співачці.

Лілія Ребрик похвалилася світлиною 5-річної давнини, де постала в “леопарді” разом із донечкою.

Володимир Остапчук вбрався у леопардову сорочку і навіть наслідував рик дикої тварини. Але від шанувальників отримав не дуже приємний коментар, що подібний принт йому не пасує.

Mamarika оприлюднила відповідне фото, коли була вагітна, і порадила краще не злити українців. Не всі підписники зірки втямили, в чому річ, тому стали вангувати, що у співачки буде дівчинка. Хоча насправді фото архівне, і всі ми добре знаємо, що в підсумку Настя народила синочка Давіда.

Коли до загального флешмобу доєднався Melovin, хтось із коментаторів пожартував, що Шольц тільки його й чекав, після чого прийняв правильне рішення щодо надання Україні танків.

Хореографиня Ілона Гвоздьова не пройшла осторонь леопардового флешмобу, залучивши до нього ще й донечку.

Коли Оля Цибульська показала свою леопардову шубку, одна з підписниць пригадала, що в неї у шафі висить точно така ж, і пообіцяла вигуляти її найближчим часом.

 

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!