Сергій Притула та Андрій Молочний разом грали в “Файна Юкрайна”: тепер напарники по різні боки барикад

Були часи, коли Сергій Притула та Андрій Молочний були найліпшими друзями і разом робили доволі успішний проєкт "Файна Юкрайна". Та в останні роки все змінилося, і вчорашні колеги опинилися по різні сторони барикад.

Всім відомо, яку титанічну волонтерську роботу проводить Сергій Притула під час російсько-української війни. Заради допомоги ЗСУ він навіть відмовився від усіх своїх розважальних шоу і збирає на армію мільйони гривень. Натомість його напарник Андрій Молочний тихо-мирно мешкає у москві. Щобільше, розповсюджує фейки про нацистів, яких нібито бачив на власні очі в Києві.

Сергій Притула та Андрій Молочний грали разом у Файній Юкрайні

Притула з Молочним випустили у світ сотню серій гумористичного шоу, де перевтілювалися в різних героїв сьогодення. Потім разом виступали в Comedy Club. Андрій покинув Україну ще 2014 року, а Сергій залишився. Намагався зробити політичну кар’єру, очолити партію “Голос” чи обійняти крісло мера столиці. Та поки що це йому не вдалося. Зате як волонтер Притула показав себе з найкращого боку. Його Фонд щодня збирає пожертви і перерозподіляє їх у ЗСУ за потребою.

Тим часом Молочного не зачепила ані анексія Криму, ані напад на Донбас. Він разом із Антоном Лірником поїхав на заробітки до країни-агресора. І хоча гуморист сам є україномовним, та московське життя далося взнаки – Молочному стали ввижатися фашисти.

Якщо пригадати недавнє минуле, можна побачити, що Андрій і раніше висміював усе українське – мову, дубляжі фільмів, принижував земляків, обзиваючи гастарбайтерами. А тепер, коли бомби полетіли на його рідне місто Коростень, чоловік замість того, щоб висловитися проти війни, почав ображати українців, називаючи неонацистами і проповідуючи інші наративи кремлівської пропаганди.

Притула у притаманній йому манері відповів опоненту, розповівши повчальну притчу. Та чи зуміє його колишній колега зрозуміти, про що йдеться, передбачити нескладно.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.