Після розлучення з Дантесом Надю Дорофєєву запідозрили у вагітності від Михайла Кацуріна: “В руках фото з УЗІ”

Відома українська співачка Надя Дорофєєва після розсекречення своїх відносин з Михайлом Кацуріним дає привід шанувальникам говорити про її вагітність.

Надя Дорофєєва в 2022 році розлучилась зі співаком Володимиром Дантесом і майже одразу розсекретила нові стосунки. Її новим хлопцем став ресторатор Михайло Кацурін, близький друг зіркового екс-подружжя.

В Мережі одразу після заяви Наді і Володимира про розлучення припустили, що тут є любовний трикутник, але виявилось, що зірки потрапили в любовний чотирикутник. Пізніше Дантес розкрив свої почуття до Даші Кацуріної, екс-дружини нового бойфренда Дорофєєвої.

Співачка не розкривала деталей відносин з Кацуріним, тільки сказала, що нічого незвичайного — вони просто закохались один в одного.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Після розлучення з Дантесом Надю Дорофєєву запідозрили у вагітності від Кацуріна

Прихильники Наді помітили, що в останній час у неї стало більше фото в вільному одязі, мовляв їй є що ховати і річ про вагітність. Дорофєєва і Кацурін тільки сміються з таких чуток і продовжують ділитись спільними знімками в Інстаграм-блозі.

На цей раз артистка виставила особисту фотографію, на якій тримає в руках чорно-біле фото із собою в дитинстві.

Цей кадр викликав неочікувану реакцію серед шанувальників, які не одразу розглянули, з чим вона позує і з першого погляду деяким здалось, що це знімок УЗД:

“Спочатку подумала, що ти вагітна і в руках фото з УЗІ”, – написала Наді підписниця.

Після розлучення з Дантесом Надю Дорофєєву запідозрили у вагітності від Кацуріна
Після розлучення з Дантесом Надю Дорофєєву запідозрили у вагітності від Кацуріна

Нагадаємо, в шлюбі з Володимиром Дантесом Дорофєєва не стала матір’ю, співак заявляв, що він чайлдфрі, але зараз дуже любить проводити час з дітьми своєї дівчини Даші Кацуріної, яких у неї двоє. Вона також не проти, щоб з ними спілкувалась Надя, але просить свою дочку не слухати при ній пісні Дорофєєвої.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.