Не пройшло й року після розлучення: Остапчук з’їжджається з 22-річною дівчиною – “Велике переселення народів”

Розлучений з Христиною Горняк шоумен Володимир Остапчук і його нова дівчина з'їжджаються. Катерина Полтавська показала кадри зборів та розчулила фанів милим зізнанням

Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук продовжує інтригувати подробицями особистого життя. Знаменитість вже двічі був одружений, проте ні один з його шлюбів не протримався. Зі своєю першою дружиною Оленою Войченко, матір’ю двох його дітей, Остапчук розлучився 2020 року.

Того ж року шоумен одружився з Христиною Горняк, українською юристкою. За стосунками новоспеченої зіркової пари спостерігали мільйони шанувальників, проте й тут хепі-енду не сталось. Восени 2022 року з’явились перші чутки про їхній розрив, які пізніше підтвердились – ведучий Слава Дьомін зізнався, що в стосунках його друзів все не так добре, як могло здаватись.

Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучились 2022 року
Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучились 2022 року

Проте, після другого розлучення шоумен вирішив не брати “перерву” й почав стосунки з журналісткою з Києва Катериною Полтавською. Вперше про зірковий роман висловилась травесті-діва Монро, яка зізналась, що в Остапчука з’явилась “нова краля”. Пізніше фани з’ясували, хто ж обраниця шоумена. Новоспечена парочка ділилась кадрами з однієї й тієї самої локації – квартири Остапчука.

Схоже, що зіркові парі набридло жити на два доми, тому вони вирішили з’їхатись. Про це раніше на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила Катерина Полтавська. Блогерка показала фоє будинку, в якому вони з Остапчуком зібрались винаймати квартиру.

Катерина Полтавська повідомила, де буде жити з Володимиром Остапчуком
Катерина Полтавська повідомила, де буде жити з Володимиром Остапчуком

Тепер зіркова дівчина українського телеведучого та шоумена вирішила продемонструвати процес переїзду. Катерина Полтавська опублікувала в особистому блозі кадри, як перебирає та збирає свої речі, а також поділилась з шанувальниками романтичними деталями. На особистій сторінці Катерина Полтавська показала коробки з зібраними речами.

Нова дівчина Володимира Остапчука показала процес переїзду
Нова дівчина Володимира Остапчука показала процес переїзду

Крім того, Катерина Полтавська повідомила, що безкоштовно віддає книги підписникам, які бажають їх прочитати. В Інстаграм-історії блогерка зазначила, що ці книги “вони читали обоє”. Можна припустити, що мова йшла саме про Володимира Остапчука.

Катерина Полтавська повідомила, що віддає книги охочим
Катерина Полтавська повідомила, що віддає книги охочим

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.