Колега Нікіти Добриніна “ткнула” ведучого носом у зйомки в рф та дружбу з Тіматі: “Якісь подвійні стандарти”

Колега відомого українського ведучого пригадала, як той свого часу знімався у російському "Холостяку". Зірка висловила незадоволення тим, що ведучого толерують в суспільстві

Відомий український шоумен Нікіта Добринін певний час був телеведучим популярної програми “ЖВЛ”. Втім, нещодавно стало відомо, що знаменитість прибрали з нового сезону телепроєкту. Новим телеведучим шоу став не менш популярний Тімур Мірошниченко.

Нікіта Добринін не коментував завершення своєї діяльності на телепроєкті про зірок, а ось новий ведучий шоу висловився про заміну. За словами Мірошниченка, після року повномасштабної війни він прагне робити все, що в його силах, аби надихати українців на нові звершення.

Тімур Мірошниченко та Віра Кекелія стали новими ведучими шоу про зірок
Тімур Мірошниченко та Віра Кекелія стали новими ведучими шоу про зірок

Через розлучення з Дашею Квітковою та відхід з шоу інтерес публіки до особистості Нікіти Добриніна миттєво виріс. Саме тому його колеги почали пригадувати, як 2021 року зірка працював у росії, а потім, як ні в чому не бувало, повернувся на українське телебачення та уникнув будь-якої відповідальності чи навіть просто суспільного обурення.

Нагадаємо, що у березні 2021 року стало відомо, що Нікіта Добринін стане ведучим нового сезону російського проєкту “Холостяк”. Тоді головним героєм реаліті був репер Тіматі, з яким певний час український ведучий підтримував спілкування. Пізніше 2021 року, після декількох випусків Холостяка з Добриніним, стало відомо, що він покинув телепроєкт, буцімто через позитивний тест на коронавірус.

Нікіта Добринін планував зніматись в російському шоу
Нікіта Добринін планував зніматись в російському шоу

У новому інтерв’ю для Gloster FM колега українського ведучого Міла Єрємєєва обурилася тим фактом, що в минулому Добринін працював у рф. Знаменитість назвала це подвійними стандартами, оскільки, на відміну від інших зірок з російським минулим, Добриніну цього навіть не пригадали та взяли ведучим у “ЖВЛ”.

Ми чмиримо одних артистів за те, що вони колись їздили на Росію, і чомусь ведучого, який вітався за руку з Тіматі, брав участь у російському “Холостяку”, беремо ведучим ЖВЛ. Це у вас якісь подвійні стандарти починаються?

– прокоментувала зірка.

Міла Єрємєєва засудила свого колегу
Міла Єрємєєва засудила свого колегу

Раніше Маша Єфросиніна також підіймала цю тему. Так, в інтерв’ю з ексдружиною Добриніна Дашею Квітковою українська ведуча запитала, чи спільно вони приймали рішення роботи Нікіти в росії. Українська блогерка відмовилась відповідати на це запитання, зізнавшись, що раніше її ексчоловік вже сказав усе, що було потрібно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.