Успішні, але самотні українські зірки: Тіна Кароль, Ірина Білик, Ксенія Мішина — холостячки і мами-одиначки

За красивою картинкою успішного зіркового життя у багатьох знаменитостей ховається самотність. Відомі українки Тіна Кароль, Ксенія Мішина та Ірина Білик це знають.

Тіна Кароль

Українська поп-діва Тіна Кароль була найщасливішою жінкою, коли зустріла Євгена Огіра. Він став її продюсером і чоловіком, пара одружилась в 2008 році. У них народився син Веніамін, який залишився без батька в маленькому віці. У 2013 році Огір помер від онкологічного захворювання, зробивши Тіну вдовою і матір’ю-одиначкою.

Тіна Кароль та Євген Огір

Пройшло вже багато часу з моменту, як Кароль попрощалась з коханим чоловіком, але вона до сих пір не заміжня і не приводила в сім’ю іншого обранця, зосередившись на кар’єрі, вихованні сина та допомозі Україні.

Ірина Білик

Співачка Ірина Білик мала багато чоловіків. Зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним вона довго жила в цивільному шлюбі, але пара розійшлася, коли артистка захотіла справжню сім’ю і дітей, а Юрій був не готовий. Майже одразу після цього Білик вийшла заміж за модель Андрія Оверчука і народила сина Гліба, однак дитина не зблизила подружжя і вони розлучились.

Ірина Білик з синами
Ірина Білик з синами

Потім Ірина Білик закрутила бурхливий роман з Дімою Коляденко, з яким в парі було дуже важко через його ревнощі. Наступними чоловікками артистки стали хореограф Дмитро Дікусар та фотограф і стиліст Аслан Ахмадов. З Асланом Ірина стала мамою хлопчика Табріза, але обранець жив на відстані з сім’єю і це їх розлучило. Так Білик знову залишилась без чоловіка.

Ксенія Мішина

Українська актриса і героїня шоу “Холостячка” 1 сезон до популярності знаходилась у відносинах з чоловіком, від якого завагітніла і народила сина Платона. В інтерв’ю зірка зізнавалась, що у них були дуже важкі аб’юзивні стосунки, з яких вона довго не могла вийти, але їй це вдалось.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

Довгий час Ксенія Мішина була самотня і вирішила спробувати пошукати долю в проекті “Холостячка”. Один з учасників сподобався актрисі, це комік Олександр Еллерт. Після фіналу вони спробували жити разом і далі будувати відносини, однак історія знову не склалась. Зараз Мішина успішна і самодостатня жінка, але в той же час самотня і сама виховує сина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.