Без шику: чоловік ексдружини Пономарьова Мозгової пригадав, яким було їхнє весілля – “Тримала простий букет”

В останній день січня Олена Мозгова та Девід Аксельрод святкують річницю свого весілля. Чоловік колишньої Олександра Пономарьова пригадав, як вони відзначили цей важливий день

Відома українська продюсерка Олена Мозгова вже восьмий рік перебуває у щасливому шлюбі з музикантом Девідом Аксельродом. Сьогодні, 31 січня, зіркова пара відсвяткувала восьмий рік разом. З цієї нагоди чоловік продюсерки привітав кохану та пригадав, як пройшов день їхнього весілля. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Девід Аксельрод романтично описав найважливіший день у їхньому житті.

Виявляється, день весілля зіркової пари пройшов дуже скромно та без зайвого пафосу. Девід Аксельрод та Олена Мозгова вирішили, що не потрібно доводити та показувати всьому світові своє кохання одне до одного – достатньо просто бути разом.

Девід Аксельрод та Олена Мозгова сьогодні святкують 8 річницю весілля
Девід Аксельрод та Олена Мозгова сьогодні святкують 8 річницю весілля

Український виконавець поділився спогадами про весільний букет своєї коханої. За словами Девіда Аксельрода, Олена Мозгова обрала скромні білі тюльпани. Ба більш, закохані попросили в РАЦСі не грати традиційну весільну музику та наполягли на тому, що урочисті промови на весіллі ні до чого.

Девід Аксельрод пригадав, що тоді було холодно та дуже слизько, тому, поки його наречена тримала скромний, але симпатичний букет, він притримував її. Хоча зірки відмовились від усіх атрибутів традиційного весілля, відмовитись від першого поцілунку в ролі чоловіка та дружини вони, за зізнанням чоловіка Олени Мозгової, не зуміли.

Чоловік Олени Мозгової пригадав, яким був день їхнього весілля
Чоловік Олени Мозгової пригадав, яким був день їхнього весілля

Крім того, поділився зі своїми підписниками Девід Аксельрод, на момент їхнього весілля Олена Мозгова була вагітна їхньою донечкою Солею. За спогадами артиста, дитина тоді сильно буцкала ніжками, ніби нагадуючи, що вона разом зі своїми батьками проживає найважливіший момент їхнього життя.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.