63-річний Ігор Ніколаєв після святкування дня народження потрапив до московської лікарні: “Роки беруть своє”

Відомий російський співак нещодавно потрапив до лікарні з підозрою на інфаркт. Що наразі відомо про стан здоров'я артиста та що говорить пресслужба артиста – детально в новині

Один з найвідоміших представників російської естради, друг Алли Пугачової та її доньки Христини Орбакайте нещодавно потрапив до лікарні. Не встиг знаменитість відсвяткувати 17 січня свій 63-й день народження, як швидка допомога забрала артиста з підозрою на інфаркт. У російських медіа розповіли, які прогнози ставлять лікарі та де перебуває Ігор Ніколаєв зараз.

Ігоря Ніколаєва госпіталізували
Ігоря Ніколаєва госпіталізували

Сьогодні низка російських ЗМІ повідомила про те, що відомого співака забрали до лікарні. Шанувальники швидко стурбувались станом здоров’я кумира, тому журналісти спробували з’ясувати, що відбувається та як себе почуває знаменитість. За повідомленнями медіа, Ігоря Ніколаєва забрали до однієї з московських лікарень.

Там фахівці проводять обстеження артиста у відділенні інтенсивної терапії. За повідомленнями росЗМІ, лікарі підозрюють, що в Ігоря Ніколаєва міг статись інфаркт. Пізніше підозри підтвердились – в Ігоря Ніколаєва був інфаркт.

Наразі подробиць дуже мало, оскільки дружина артиста не виходить на зв’язок. Оскільки рідні знаменитості мовчать, журналісти вирішили зв’язатись з особистою асистенткою артиста. Помічниця відомого російського співака також не поділилась подробицями. За її словами, вона не володіє ніякою інформацією про стан здоров’я Ігоря Ніколаєва. Відомо, що зараз представник російської естради перебуває під наглядом лікарів.

Ігор Ніколаєв наразі перебуває в одній з московських лікарень
Ігор Ніколаєв наразі перебуває в одній з московських лікарень

Нагадаємо, що раніше, 17 січня, російський співак святкував свій день народження. У мережі повідомили, що вже тоді знаменитість невтішно висловлювався про стан свого здоров’я. Ігор Ніколаєв зазначав, що з кожним роком йому стає все важче підтримувати свою фізичну форму та піклуватись про здоров’я.

Тоді відомий російський співак зауважив, що сьогодні 63-річні чоловіки, на відміну від минулого та позаминулого століть, вважаються ще молодими. Разом з тим, продовжив Ігор Ніколаєв, роки беруть своє – артист відчуває, що вже переступив рубіж 60-річного віку. До слова, саме тому знаменитість відмовився від вживання міцних напоїв.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.