Дочка Кузьми Скрябіна поділилась спогадами, як дізналась, що батька більше немає: “Ми мали летіти до Праги”

Донька відомого українського культурного та громадського діяча пригадала, як дізналась про те, що її батько помер. Барбара Кузьменко зізналась, що її родина дуже важко переживала той час

8 років тому помер один з найвідоміших та найвизначніших музикантів Незалежної України Андрій Кузьменко. 2015 року горювала вся країна, болісно відчуваючи втрату видатного культурного та громадського діяча. Родина Кузьми Скрябіна важко переживала той день, адже ніхто з членів сім’ї до кінця не міг повірити, що Кузьменка більше немає в живих.

В інтерв’ю для Олексія Суханова донька відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна Марія-Барбара пригадала, як дізналась про те, що її батько загинув. Дівчина розповіла, що це було максимально неочікувано, а напередодні вони з батьком планували вирушити у відпустку.

Кузьма Скрябін помер 2 лютого 2015 року
Кузьма Скрябін помер 2 лютого 2015 року

Відомий український громадський та культурний діяч помер 2 лютого в автокатастрофі поблизу Кривого Рогу. Зранку того дня знаменитість повертався з концерту додому, а його донька збирала валізи у спільну подорож, оскільки вона з татом мала вирушити до Праги. Раптово дім Кузьменків сполохав телефонний дзвінок, який розділив їхнє життя на “до” та “після”.

Марія-Барбара пригадала в інтерв’ю, як саме дізналась про загибель батька. Дівчина розповіла, що тато дуже поспішав до Києва, оскільки вони попередньо запланували з ним цікаву подорож. Проте, разом відвідати Прагу татові й донці, на жаль, не судилось.

У нас двоповерховий будинок, я спускалася з другого поверху вниз. Якраз у той момент, коли я вже підійшла на кухню, набрали маму та повідомили про це

– пригадала донька Андрія Кузьменка.

Донька Кузьми Скрябіна розповіла, як дізналась про його загибель
Донька Кузьми Скрябіна розповіла, як дізналась про його загибель

Дівчина розповіла, що ніхто насправді не міг повірити, що легендарного музиканта більше немає в живих. За спогадами Марії-Барбари, у її мами була істерика, а вона почала розбирати валізи, з якими мусила поїхати з батьком до Праги. Донька Кузьми зізналась, що вона не усвідомлювала, що це відбувається з нею. Для того, аби впоратись з горем, дівчина почала ідеально розкладати свій одяг на полички, аби просто забути про реальність.

Марія-Барбара також зізналась, що навчання в медичному університеті дуже її рятувало. Велика завантаженість допомагала не думати про те, що поруч немає рідного батька.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.