Катя Осадча і Юрій Горбунов святкують шосту річницю шлюбу: історія кохання зіркової пари

Відома зіркова пара Катя Осадча і Юрій Горбунов 3-го лютого святкують річницю шлюбу. Подружжя обмінялися весільними обітницями 6 років тому.

Катя Осадча і Юрій Горбунов – одна з найвідоміших пар в українському шоу-бізнесі. Їх називають зразковою сім’єю, адже вони транслюють не лише кохання один до одного, а і взаємоповагу та взаєморозуміння.

Сьогодні, 3 лютого, Катя Осадча і Юрій Горбунов святкують 6 років подружнього життя. Ведуча “Світського життя” вирішила публічно привітати свого чоловіка і зробила дуже зворушливий допис у своєму Інстаграм-блозі. Катя подякувала своєму чоловіку за мудрість та терпіння. Також телеведуча додала, що вірить в те, що разом вони переживуть усі негаразди.

Катя Осадча зворушливо привітала Горбунова з річницею весілля
Катя Осадча зворушливо привітала Горбунова з річницею весілля

Юрій Горбунов у свою чергу відповів Осадчій в коментарях і зізнався їй у коханні.

Історія кохання Юрія Горбунова та Каті Осадчої

Для Горбунова та Осадчої цей шлюб не є першим. Раніше Катя Осадча була одружена з політиком Олегом Поліщуком, від якого має сина. Втім, цей шлюб протривав всього декілька років. А ось Юрій Горбунов прожив зі своєю першою дружиною Людмилою аж 20 років і розлучився з нею саме через Осадчу.

Роман Осадчої і Горбунова розпочався у 2015 році, тоді майбутнє подружжя були співведучими на вокальному проєкті “Голос. Діти”. Юрій не став водити Осадчу за ніс та відразу розлучився зі своєю першою дружиною. Втім, пара не хотіла афішувати свої стосунки, адже Осадча фактично стала розлучницею, а зайвий чорний піар їй не потрібен. Про свої стосунки Горбунов і Осадча розповіли лише у 2017 році, коли Катя була вагітною, а живіт вже не можливо було приховати.

Катерина Осадча показала, як виглядає її будинок без світла
я Осадча і Юрій Горбунов святкують шосту річницю шлюбу

Одружилися Горбунов і Осадча за 17 днів до народження їхнього спільного сина. Весілля молодята не робили, просто розписалися у місцевому РАЦСі.

Зараз Юрій Горбунов і Катя Осадча виховують двох дітей: сина Івана, якому скоро буде 6 років та сина Данила, якому 1,5 роки.

Схожі статті

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.