Мурат Налчаджиоглу показав свою вечерю: після розлучення з Ані Лорак наречена не балує кулінарними шедеврами

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, колишній чоловік відомої української співачки Ані Лорак, показав свою вечерю. Це далеко не делікатеси.

Турок Мурат Налдчаджиоглу після розлучення зі співачкою Ані Лорак почав розвивати свій Інстаграм-блог. Зараз чоловік будує стосунки з новою коханою Лілією і показує, як проходить їх спільне життя. Нещодавно закохана пара повернулась з відпустки по Європі, де вони були з дітьми від минулих обранців. Мурат, Лілія, їх доньки Софія і Олександра побували в Швейцарії, Франції, Іспанії, Італії, але все хороше коли небудь закінчується.

Мурат Налчаджиоглу на відпочинку з рідними
Мурат Налчаджиоглу на відпочинку з рідними

Колишній чоловік Ані Лорак вже вдома в Києві і йому нездоровиться. Мурат Налчаджиоглу показав, чим вечеряє — ціла купа ліків від простуди. Раптова зміна погоди відбилась на здоров’ї чоловіка.

Час вечері

, – підписав фото турецький бізнесмен.

Колишній чоловік Ані Лорак показав свою вечерю, яка складається з одних ліків

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу займається косметичним бізнесом, в який також привів молоду наречену Лілію. Тепер візажистка допомагає коханому знімати жартівливі ролики для Мережі, в яких вони рекламують продукцію компанії. Шанувальникам подобається, як пара мило виглядає разом.

Із співачкою Ані Лорак турок розлучився в 2019 році після того, як папараці зловили його під час тісного спілкування з моделлю. Виявилось, артистка терпіла в шлюбі зради коханого, але намагалась пробачити його, щоб зберегти сім’ю заради спільної дочки Софії та їх кохання. Але налагодити нічого не вийшло і тому після 10 років офіційного заміжжя вона пішла від Мурата Налчаджиоглу, забравши доньку з собою.

Мурат Налчаджиоглу показав, як його цілує нова наречена
Колишній чоловік Ані Лорак показав свою вечерю, яка складається з одних ліків

Особисте життя турецького бізнесмена швидко налагодилось після розлучення з Ані Лорак. Він закохався в молоду візажистку і в 2021 році вже запропонував їй руку і серце. Дівчина погодилась стати його дружиною і готується розпрощатись зі статусом нареченої.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.