Злата Огнєвіч, Jerry Heil, Тіна Кароль вбралися у модні шапки: як оцінили головні убори зірок стилісти

Дівчата не люблять головні убори і навіть узимку намагаються уникати їх. Але такі вишукані шапочки, які надягають зірки, сподобаються багатьом, і захочеться й собі мати таку ж.

Злата Огнєвіч

В Інстаграм-акаунті співачки переважна більшість світлин, де зірка красується довгим волоссям. Та є одне фото, де у Злати на голові в’язана спортивна шапочка. У такому вигляді Огнєвіч завела мову про волонтерство.

Виявляється, на допомогу людям у Протасовому Яру завдяки спільним зусиллям було зібрано чверть мільйона гривень. Тепер постраждалі отримають будматеріали, меблі та необхідну техніку. На що коментатори відреагували наступним чином:

Велике серце видно за кілометр”.

“Пишаюсь”.

“Така красива і з таким добрим серцем.

Jerry Heil

Зима цьогоріч поки що не дуже люта. Але Яна Шимаєва, яку ми знаємо під сценічним ім’ям Jerry Heil, підготувалася до холодів завчасно. Дівчина придбала шапку з вушками і тепер змушена демонструвати її навіть за плюсової погоди.

Колись її пісня “Охрана! Отмєна” про хлопця, який переплутав ім’я дівчини, наробила чимало шереху в шоубізі. Тепер же часи змінилися і диктують нові реалії. Композиція “Мрія” зайшла в згорьовані душі українців, і тепер її співають усі. Навіть випускники на руїнах своїх шкіл.

Тіна Кароль

У свій день народження артистка вирішила представити власну колекцію одягу. Бренд @onebyoneua складається з суконь, костюмів, джинси, а також стильних балаклав, які зігріють за зимної погоди, а ще надихнуть на патріотичний лад, тим паче, що на кожній речі є надпис із трьох букв: ЗСУ.

https://www.instagram.com/p/Cn1DY7WKRZk/

Зірка сама виступила моделлю пухнастої шапочки, що закриває обличчя від поривів вітру. Підготовка колекції відбувалася під звуки сирен, вибухів і за регулярних відключень світла. Підписники Тіни жваво відгукнулися:

З Днем народження, мала! Перемоги нам!”

“Вітаємо, Тіно, фантастична, неповторна!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.