Олена Кравець пішла з 1+1, а Оксана Марченко – з СТБ: ведучі, які перебралися на інші канали та в інші країни

Зазвичай популярні телеведучі асоціюються з певним каналом. А коли змінюють місце роботи і переходять в іншу телекомпанію, це у глядачів викликає певний рівень шоку. Знадобиться деякий час для звикання бачити медійне обличчя в іншому ракурсі.

Олена Кравець

Багато років ми бачили куму президента на “1+1” і не підозрювали, що гумористка може виступати окремо від “Кварталу 95”. Та часи змінюються. І ось уже Олена відкриває власний проект. Подібну можливість екскварталівці надали на каналі “Дом”.

Вона зробила авторську програму “Тихий вечір з Оленою Кравець”. Новоспечена ведуча чітко усвідомила, чого нині не вистачає українцям – тепла і затишку домашньої оселі. Й зробила все можливе, щоб надати саме це. Щосуботи в гості до Олени навідуються зірки й відверто спілкуються з ведучою.

Оля Фреймут

Визнана ревізорка хоч і закликала всіх “не ходити по інших каналах”, сама подібного принципу ніколи не дотримувалася. Устигла трішки попрацювати на 5 каналі, у “Сніданку з 1+1”. Потім надовго затрималася на Новому каналі, працюючи разом із Притулою в “Підйомі”. Найбільше прославилася Ольга в програмі “Ревізор”.

Згодом Фреймут перебралася на “1+1”, де давала цінні поради справжнім леді. Після початку масштабної війни Ольга з родиною виїхала до Лондона. Нині Фреймут веде українську колонку в Sunday Express, та, судячи з усього, сумує за колишньою телеславою.

Оксана Марченко

Телеведуча-біглянка не зразу потрапила у талант-шоу на СТБ. Попервах брала інтерв’ю на УТ-1. Ось таким чином і познайомилася з Віктором Медведчуком, після чого її життя кардинально змінилося. Шоу “Україна має талант” та “Х-фактор”, де Оксана була ведучою, з захватом передивлялися мільйони глядачів. Під час прямих ефірів і гала-концертів Марченко вбиралася в ексклюзивні сукні вартістю у десятки тисяч доларів.

Оксана Марченко під час талант-шоу вигулювала дорогі сукні й ексклюзивні коштовності

Напередодні бомбардувань Києва й інших українських міст Марченко виїхала автошляхом до Білорусі. Її чоловік намагався зробити те ж саме, але був затриманий і згодом обміняний на 200 українських полонених. Де нині перебуває подружжя, сказати важко. Але в мережі викладалися світлини з ними в кафе на набережній Ялти.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.