Дивні хобі зірок: Георгій Делієв малює, Дмитро Ступка рибалить, Віталій Білоножко розводить голубів

Співаки й актори живуть не лише професією, а часто-густо мають безліч уподобань, абсолютно не пов'язаних із виходом на сцену. Сьогодні ми дізнаємося, які хобі мають знамениті українські чоловіки.

Георгій Делієв

Комік утримує не лише власний театр “Будинок клоуна”, але й чималу майстерню в Одесі, де займається художньою творчістю. Георгій пише переважно олією. Але війна внесла свої корективи. Довелося все покинути і їхати з родиною до Франції.

Георгій Делієв пише і продає власні картини

Тож Делієв робив замальовки всього, що бачив, гелевою ручкою на папері А4. Додав ще кілька акварелей і зробив виставку у Парижі. Людей зібралося стільки, що фуршет довелося перенести на вулицю, бо в приміщення всі охочі не вмістилися. Знавці мистецтва радо купували роботи одесита задля поповнень власних колекцій.

Віталій Білоножко

До птахів співак завжди був небайдужий. Коли їм зі Світланою виділили кімнатку на 9 квадратів, він примудрився втиснути туди не лише акваріум, але й клітку з папугами. Було настільки тісно, що доводилося дорослим і дітям ставити розкладні ліжка.

Віталій і Світлана Білоножки мають цілу птахоферму

А коли в родини з’явився власний будинок, тут уже Білоножко дав собі волю. Нині у нього різні види голубів й фазанів, а ще павичі. Віталій обожнює своє пташине царство і ретельно за ним доглядає. Та одного разу сталася трагедія. Цуцик Бакс спромігся відчинити двері в голуб’ятник і пошматував пташок. Господар тоді 30 штук пернатих не дорахувався.

Дмитро Ступка

Ще з дитинства дідусь Дмитрика по мамі привчив хлопчика до риболовлі. Вони разом підводилися о 5 ранку і поспішали на берег водойми за уловом. Ця пристрасть залишилася зі Ступкою назавжди.

Дмитро Ступка з дитинства привчився рибалити

Коли навчався в університеті, встати рано і піти на пари для Дмитра було справжньою мукою. Натомість на риболовлю прокидається набагато раніше залюбки. Окрім сидіння з вудкою на березі, актор ще й з аквалангом полюбляє поплавати. Це хобі теж родом із дитинства, коли відпочивав із рідними на Кримському узбережжі.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.