33-річна Ксенія Мішина забрала сина Платона та поїхала на заробітки до Бельгії: “Щастя – це так просто”

Відома українська актриса Ксенія Мішина не може всидіти на місці. Знаменитість забрала з України свого сина та поїхала працювати за кордон – до Бельгії. Зірка показала свої заморські будні

Нещодавно на особистій сторінці відомої української актриси Ксенії Мішиної з’явились фотографії з хорватського летовища. На них усміхнена та життєрадісна зірка крокувала разом зі своїм сином Платоном. Знаменитість також показала кадр, як вона з дитиною дивиться у вікно на літак, що очікує на зліт.

В описі до фотографій Ксенія Мішина була небагатослівною – зірка залишила тільки два сердечка, не пояснивши, куди та навіщо вирушає.

Ксенія Мішина показала фотографії з летовища
Ксенія Мішина показала фотографії з летовища

Пізніше в особистому блозі української актриси з’явились кадри, зроблені в Антверпені, місті в Бельгії. Хоча знаменитість не повідомляла причин і мети своєї поїздки, можна припустити, що за кордон Ксенія Мішина вирушила з робочим візитом. 2021 року в Бельгії почалось знімання серіалу “Чесна угода”, а навесні робота в цій країні продовжилась. Ймовірно, зараз актриса прибула до Бельгії з тією ж метою.

До слова, саме через цю фотографію зірка втрапила у скандал. В описі до публікації Ксенія Мішина зазначила, що щастя – це насправді дуже просто. Підписники засудили зірку в коментарях і навіть назвали сестрою Влада Ями. Користувачі мережі звернули увагу актриси на те, що для багатьох зараз стати щасливими здається абсолютно неможливим.

Українська актриса разом з сином прилетіла до Бельгії
Українська актриса разом з сином прилетіла до Бельгії

Відома українська актриса Ксенія Мішина належить до того типу людей, які з початком повномасштабної війни переосмислили багато власних цінностей. Так, знаменитість усвідомила, що жити потрібно тут і зараз. Саме тому останнім часом українська акторка доволі часто подорожує за кордон.

Ще однією причиною бажання досліджувати світ є син знаменитості Платон. Одного разу в особистому блозі Ксенія Мішина розповіла шанувальникам, що вона прагне виховати свого сина всебічно розвиненою людиною, а отже докладає до цього максимум зусиль. Актриса зауважила, що вона користується тим, що має можливість знайомити свою дитину з культурою та історією країн завдяки безпосереднім візитам.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.