Тарас Тополя, Ольга Фреймут, Віктор Павлік та інші багатодітні зіркові батьки, які планують ще народити

Герої нашої сьогоднішньої статті довели, що діти – не перешкода для самореалізації. Навіть, будучи багатодітними батьками, можна бути і успішним у своїй кар'єрі і гарним батьком або мамою для своїх дітей.

Всі герої нашої сьогоднішньої статті являються багатодітними батьками і планують народити ще дітей.

Віктор Павлік

Павлік з Репяховою показали, як прикрасили дім до Нового року
Багатодітні зірки: Віктор Павлік

56-річний український співак Віктор Павлік офіційно одружувався 4 рази і від кожної дружини він має по одній дитині. Нажаль, у 2020 році помер середній син Павліка від третього шлюбу Павло. Хлопець хворів на важку онкологічну хворобу. Звісно, артисту було важко змиритися зі смертю сина, але він продовжив жити повним життям. Вже через рік у нього народився син від молодої дружини, якого назвали Михайликом. 28-річна дружина Павліка Репяхова запевняє, що на одній дитині зупинятися вони не будуть. Дівчина мріє про народження донечки.

Ольга Фреймут

Сімейна фотосесія Фреймут та Локотка
Багатодітні зірки: Ольга Фреймут

40-річна ведуча Ольга Фреймут – мама трьох дітей. Старшу доньку вона народила не в шлюбі. Тоді Ольга була на навчанні у Лондоні, де закохалася у дорослого чоловіка і завагітніла від нього. Стосунки з британцем у Ольги не склалися, тож довгий час вона була мамою-одиначкою.

Своє справжнє кохання Фреймут зустріла, коли їй вже було за 30. Телеведуча вийшла заміж за продюсера Нового Каналу Володимира Локотка і народила погодок Євдокію і Валерія. Зараз Фреймут насолоджується материнством і все рідше з’являється на телеекранах.

Тарас Тополя та Alyosha

Тарас Тополя и Альоша уже давно счастливы в браке и воспитывают вместе детей
Багатодітні зірки: Тарас Тополя та Alyosha

Зіркове подружжя стали батьками тричі. Вони виховують двох синів і маленьку донечку, які не так давно виповнилось 2 роки. Зараз Тарас з дружиною змушені жити окремо один від одного. Після початку повномасштабної війни в Україні Альоша з дітьми виїхала в США, а Тарас довгий час захищав Україну на передовій.

Катя Осадча

Катя Осадча народила трьох хлопчиків
Багатодітні зірки: Катя Осадча

Катя Осадча – мама трьох синів. Старшому сину телеведучої від першого шлюбу вже 19 років, а молодшому – всього 1,5 роки. Катя зізнається, що завжди мріяла про доньку, тож не виключає і четверту вагітність.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.