“Совість повинна бути чистою”: Євген Кот відповів на спроби Цимбалюка захистити Влада Яму за його втечу до США

Актор Тарас Цимбалюк спробував виправдати Влада Яму за втечу до США, проте наткнувся на критику зі сторони відомого українського хореографа Євгена Кота

Відомий український хореограф Влад Яма покинув територію України в день початку повномасштабної війни. Через це знаменитість нарвався на критику зі сторони шанувальників. Довгий час знаменитість замовчував причини й способи, якими він виїхав з країни, проте нещодавно зірка звернувся до своїх хейтерів з проханням зрозуміти його і прийняти той факт, що він живе за кордоном.

Прокоментував критику в бік Влада Ями і його колега, український актор Тарас Цимбалюк. Під фотографією хореографа, яка була зроблена на пляжі в Маямі в стилі “Рятівників Малібу”, користувачі мережі вкотре засудили танцівника за перебування у США. Тарас Цимбалюк своєю чергою заявив, що він здивований наявністю людей, які вважають, що місце чоловіка – виключно на передовій.

Тарас Цимбалюк захистив Влада Яму
Тарас Цимбалюк захистив Влада Яму

Український актор зауважив, що хореографу вдалось за кордоном зробити набагато більше, ніж він зробив би вдома. Проте, Євген Кот не погодився з думкою Тараса Цимбалюка й у коментарях до допису, в якому актор намагався виправдати Влада Яму, залишив і свою думку.

Знаменитість зізнався, що публіка також звинувачувала його в тому, що він не на фронті, проте, висловився Євген Кот, проблема зовсім не в тому. Зірка зауважив, що не кожен повинен стрімголов бігти на передову й рватись до зброї, але, як медійні особи з великими авдиторіями, відомі українці зобов’язані залишатись вдома.

Євген Кот поділився своєю думкою стосовно виїзду чоловіків за кордон
Євген Кот поділився своєю думкою стосовно виїзду чоловіків за кордон

За словами знаменитості, важливо бути прикладом та підтримкою для своїх шанувальників, а не показувати своє життя за кордоном, у країнах, далеких від війни. Євген Кот вважає, що не обов’язково сидіти в окопах, проте обов’язково потрібно залишатись у себе вдома.

Соромно! Совість повинна бути чистою перед тими людьми, які сидять в окопах

– прокоментував Євген Кот.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.