Дочка Сніжани Єгорової Стася Ровинская втретє стала мамою

Радісну новину актриса і телеведуча Сніжана Єгорова повідомила на своїй особистій сторінці в Facebook.

Стася (Анастасія) — найстарша дочка Сніжани Єгорової, яка народилася в першому шлюбі телеведучої та актриси з режисером Сергієм Єгоровим.

В кінці 2019 року 27-річна актриса Стася підтвердила чутки про те, що вона знаходиться у положенні. Це була вже третя вагітність дівчини. Разом зі своїм чоловіком Ярославом вона вже виховує двох синів — 5-річного Евана і 3-річного Енея.

Стася Ровинская с мужем
Стася Ровинская з чоловіком

12 травня на сторінці Сніжани Єгорової з’явилася радісна публікація про те, що у неї нарешті народилася онучка. Дівчинку назвали Еммою. До привітань багатодітної бабусі приєдналися її колеги по цеху — актриса Ольга Сумська, співачка Світлана Білоножко та інші.

У нас сегодня появилась ЭММА!!!🙏🙏🙏

Opublikowany przez Snezhanę Egorovą Wtorek, 12 maja 2020

 

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!