Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як допомагає ЗСУ: “100 тисяч наборів для хлопців”

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, на відміну від своєї екс-дружини, відкрито виступає проти війни і навіть допомагає українським захисникам.

Мурат Налчаджиоглу – відомий турецький бізнесмен, який займається туристичним бізнесом, ресторанним бізнесом та являється одним із засновників компанії “Фармасі Україна”. Чоловік також відомий тим, що являється екс-чоловіком відомої співачки Ані Лорак, яка останні 8 років живе та працює в росії. Варто відзначити, що ще будучи у шлюбі з Ані Лорак, Мурат будував бізнес в Україні і більшість часу жив саме тут.

Ані Лорак припала до колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу під пісню про любов
Як виглядає колишній чоловік Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу

Після початку повномасштабної війни в Україні чоловік відкрито заявив свою антивоєнну позицію. Як виявилось, Мурат не лише словом підтримує Україну, а і ділом. Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі екс-чоловік Ані Лорак показав, як передає гуманітарну допомогу для ЗСУ від компанії “Фармасі”, співзасновником якої він являється.

Мурат розповів, що вони зібрали 100 тисяч наборів засобів особистої гігієни, які будуть передані для українських захисників. У набір входять гель для душу, шампунь, крем для рук, зігріваючий бальзам для тіла зі знеболюючим ефектом та інші необхідні засоби. Всі засоби фасовані у 5-міліграмові пакети, 1 упаковка – на 1 раз.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як допомагає ЗСУ
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як допомагає ЗСУ

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни співачка Ані Лорак, яка народилася, виросла і побудувала кар’єру в Україні, жодного разу прямо не висловилась про російську агресію. Артистка продовжує жити і працювати в росії. Вона випускає нові кліпи, пісні і сяє на російській сцені. При цьому співачка намагається бути поза політикою.  Втім, в даній ситуації залишатися поза політикою неможливо. Своїм мовчання Ані Лорак підтримує геноцид українців.

Схожі статті

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.