Як у казці: 5 відомих українок, які вийшли заміж за олігархів – Камалія, Оля Полякова, Оксана Марченко та інші

Маленькі дівчатка мріють, що виростуть і вийдуть заміж за принців, а ось дорослі дівчата мріють вийти заміж за мільйонера. Кому із відомих українок це вдалося, читайте далі в матеріалі.

Вийти заміж за мільйонера – мрія чи не кожної дівчини. Звісно, знаменитим і популярним красуням легше привернути до себе увагу заможних чоловіків. Можливо саме тому серед українських знаменитих жінок багато тих, які вийшли заміж за олігархів.

Оля Полякова

Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Оля Полякова

Оля Полякова познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Вадимом, коли вона була ще нікому невідомою співачкою. А ось Вадим Буряковський був одруженим і дуже заможним чоловіком. Наявність дружини аж ніяк не зупинило довгоногу красуню, деякий час вона була в статусі коханки. Зараз співачка розповідає, як тоді бадував її Вадим. Чоловік задарював молоду дівчину коштовностями і ні в чому їй не відмовляв. Коли Полякова завагітніла, Вадим розлучився зі своєю першою дружиною і одружився на Олі.

Камалія

Камалія розповіла про їхнє з Захуром весілля
Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Камалія

Співачка Камалія носить статус найбагатшої співачки України. Такою її зробив її чоловік пакистанський мільярдер Мохаммад Захур. Камалія і Мохаммад щасливі в шлюбі вже 20 років. Їхньому коханню не завадили ні велика різниця у віці, ні різна національність та віра.

Оксана Марченко

Востаннє Медведчука та Марченко помічали в Криму
Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Оксана Марченко

Скандальна телеведуча Оксана Марченко багато років заміжня за олігархом та політиком Віктором Медведчуком. Цікаво, що коли ці двоє закрутили роман, вони були у шлюбі на інших людях. Марченко кинула свого першого чоловіка заради багатія Медведчука.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва і Михайло Кіперман
Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Віра Брежнєва

Екс-віагрянка Віра Брежнєва з 2006 по 2012 рік була заміжня за відомим бізнесменом, нафтовим магнатом та мільйонером Михайлом Кіперманом. Від нього Віра має доньку Сару. Співачка розлучилася з багатієм через його ревнощі. Поговорюють, що Кіперман ревнував Брежнєву до Костянтина Меладзе, який наразі являється її чоловіком.

Іванна Онуфрійчук

Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Іванна Онуфрійчук
Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Іванна Онуфрійчук

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук у 2021 році вийшла заміж за казахстанського мільйонера Алмаза. У них було неймовірне красиве і дуже дороге весілля, де наречена змінила декілька суконь. Зараз Алмаз задарює свою дружину розкішними подарунками і не шкодує грошей на всі її забаганки.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.