Молода дружина Віктора Павліка Репяхова показала, чим годує півторарічного зіркового сина: висока кухня Італії

Українська блогерка та дружина відомого музиканта Віктора Павліка розповіла, чим насправді годує дворічного сина від співака. Дворічний Михайло харчується ресторанною їжею

Дружина відомого українського співака Катерина Репяхова – не лише його концертний директор, а й успішна бізнесвумен і любляча мама. Для свого сина Михайла знаменитість не шкодує ні часу, ні грошей, тому дворічна зіркова дитина зростає в оточенні всього найкращого. В особистому блозі Катерина Репяхова часто ділиться з підписниками деталями свого материнського повсякдення.

Цього разу знаменитість продемонструвала звичайний обід свого сина Михайла. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова показала, що приготувала для дитини. Зовнішній вигляд і сервірування страви дотягує до хорошо італійського ресторану.

Катерина Репяхова показала, чим годує свого сина Михайла
Катерина Репяхова показала, чим годує свого сина Михайла

Чим Репяхова годує сина

На сторінці дружини українського співака з’явилась серія Інстаграм-історій, на яких знаменитість показала процес приготування сімейного обіду. Зірка розповіла, що сьогодні їй захотілось зробити пасту з червоною рибою у вершковому соусі. Назва страви звучить не менш апетитно, ніж виглядає.

Пізніше в особистому блозі Катерини Репяхової з’явилось фото обіду для сина. Павліку молодшому зіркова мама подала фетучині з лососем у вершковому соусі та доповнила страву кількома скибочками болгарського перцю та помідорами чері.

Дружина Павліка Репяхова показала ресторанний обід для сина
Дружина Павліка Репяхова показала ресторанний обід для сина

До слова, Катерина Репяхова завжди полюбляла мудрувати над стравами для свого сина та чоловіка. Зіркова дружина поділилась з підписниками розповіддю про переведення своєї дитини на тверде харчування. Репяхова розповіла, що розпочала з традиційного прикорму у пів року, а у вісім місяців вже почали процес так званого БЛВ-прикорму – коли дитині подають безпечну для нього їжу та дозволяють самостійно обрати, що вона бажає їсти.

Катерина Репяхова розповіла, як перевела сина на тверду їжу
Катерина Репяхова розповіла, як перевела сина на тверду їжу

Варто зазначити, що в Михайла Павліка ідеально складений раціон.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.