Леся Нікітюк пригадала відпочинок на романтичному курорті з близьким чоловіком: “Не просто веселий пузатик”

Відома українська співачка сполохала мережу несподіваними кадрами з відпочинку. На тлі романтичного заходу сонця Леся Нікітюк позувала з "веселим пузатиком"

Особисте життя однієї з найгуморніших телеведучих України цікавить всіх її шанувальників. Хоча знаменитість ретельно оберігає будь-які деталі свого “романтичного фронту”, дещо зірка таки показує. Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк з’явилось жартівливе привітання з днем народження. Присвячене воно було не останньому за важливістю чоловікові в житті зірки.

У своєму блозі відома українська телеведуча показала архівні кадри зі своїм другом Ігорем Новінчуком. На кожному опублікованому фото зіркова парочка відпочивала, а від допису буквально віяло гумористичним підтекстом.

Леся Нікітюк привітала свого друга з днем народження
Леся Нікітюк привітала свого друга з днем народження

Ігор Новінчук – водій “Ле Маршрутки”, транспортного засобу з однойменного шоу Лесі Нікітюк. Схоже, саме на зніманнях проєкту колеги стали близькими друзями, адже у перервах між подорожами різними українськими містами вони точно зупинялись всією командою, аби помилуватись красою навколишнього світу та відпочити.

Знаменитість привітала товариша з його днем народження та пояснила, чому в шоу його звуть Богдан, але реальне ім’я відрізняється.

І знову ці фотки будуть в топі, бо на них не просто веселий пузатик, а мій дорогий друг і моя підтримка. Хто не знає, справжнє його ім’я – Ігор Ігорьович, але в програмі – він водій маршрутки Богдан, тому й назвали ми його Богдан Богданович

– розповіла Нікітюк.

Зірка показала архівні кадри з нагоди дня народження свого друга
Зірка показала архівні кадри з нагоди дня народження свого друга

Українська ведуча звернулась у новій публікації до Ігоря Новінчука й зізналась, що вдячна йому за дружню підтримку та надійну співпрацю. Зірка зауважила, що в будь-які часи, навіть у найважчі, вони продовжують працювати й творити пліч-о-пліч.

Леся Нікітюк зі своїм хорошим другом
Леся Нікітюк зі своїм хорошим другом

У підсумку свого милого та щирого привітання знаменитість зауважила, що за весь час спільної роботи над творчими проєктами Ігор Новінчук ні разу не підводив її. Проте, додала жартома Леся Нікітюк, одного разу він без попередження провіз її ямами, але вона вже давно пробачила другові й забула про інцидент.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.