Найкрасивіша дружина в українському шоу-бізнесі: кохана Дмитра Комарова пишається своїм чоловіком

Відома українська модель і ведуча Олександра Кучеренко поділилась зі своїми фанатами щирим і відвертим зізнанням. Зірка розповіла, за що насправді поважає свого чоловіка та особливо ним пишається

Українського ведучого Дмитра Комарова та його кохану, журналістку та модель Олександру Кучеренко, цілком заслужено вважають однією з найкрасивіших пар у вітчизняному шоубізнесі. Зіркові закохані не припиняють розчулювати мережу романтичними зізнаннями та жестами уваги. Цього разу Кучеренко зізналась та наочно продемонструвала, що саме викликає в неї гордість за чоловіка.

Олександра Кучеренко мило зізналась в коханні до свого чоловіка
Олександра Кучеренко мило зізналась в коханні до свого чоловіка

На особистій сторінці відомої української журналістки та моделі з’явився допис, у якому вона анонсувала майбутню прем’єру на телеканалі “1+1”. Олександра Кучеренко заохотила своїх підписників виділити час і подивитись документальний фільм про “лютий рік нашого життя”, створений Дмитром Комаровим і його командою.

Олександра Кучеренко показала відеоанонс майбутнього фільму та зазначила, що на українському телебаченні прем’єра проєкту транслюватиметься в річницю з початку повномасштабної війни в Україні.

Дружина Дмитра Комарова анонсувала майбутню прем'єру його фільму
Дружина Дмитра Комарова анонсувала майбутню прем’єру його фільму

В описі до нової публікації знаменитість висловила свою любов і повагу до чоловіка. Олександра Кучеренко зауважила, що Дмитро Комаров завжди безстрашно виконував свою роботу навіть у найекстремальніших умовах. Зірка, ймовірно, мала на увазі діяльність українського ведучого в рамках шоу “Світ навиворіт”.

Втім, продовжила Кучеренко, найстрашнішим виявились далеко не ті місця, в які Комаров подорожував зі своїм оператором, а Батьківщина, в якій вже рік йде повномасштабна кровопролитна війна.

Люблю і пишаюся моїм чоловіком. Дмитро Комаров завжди працював в екстремальних умовах, але найстрашнішим в усьому світі виявилося те, що зараз відбувається в рідній Україні. Уже рік

– зазначила Олександра Кучеренко.

Кучеренко висловилась про новий проєкт свого чоловіка
Кучеренко висловилась про новий проєкт свого чоловіка

У коментарях до нового допису шанувальники підтримали Олександру Кучеренко та зазначили, що вже з нетерпінням чекають прем’єру його документального фільму.

  • “Ми теж дуже любимо Вас і Вашого чоловіка, чекаємо з нетерпінням”;
  • “Ми вже дуже скучили за “Світом навиворіт”, передивляємось старі серії. Нещодавно дивилися “Мандруємо Україною”… Так тепло і добре на душі, яка в нас чудова країна, добрі та щирі люди”;
  • “Дмитро, молодець! Цей фільм має побачити увесь світ!”;

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.