Де зараз онкоховора Анастасія Заворотнюк та як її здоров’я? Рідні приховують актрису, але дещо стало відомо

Російська актриса Анастасія Заворотнюк в 2019 році приступила до лікування важкого онкологічного захворювання. З'явились неочікувані новини про життя зірки.

В 2004 році вийшов серіал “Моя прекрасна няня”, який зробив неймовірно популярною актрису, що зіграла головну роль няні Вікторії Прутковської, Анастасію Заворотнюк. Після завершення серіалу зірка почала кар’єру телеведучої, активно грала в театрі та знімалась в кіно. Однак кар’єра артистки зупинилась в 2019 році з першими чутками про серйозні проблеми зі здоров’ям.

Родина Заворотнюк ретельно приховувала діагноз і не коментувала ситуацію, але інформація спливла — у Анастасії знайшли пухлину головного мозку такого ж типу, якою хворіла співачка Жанна Фріске. В ЗМІ з’явились дані, що актриса перенесла операцію з видалення пухлини, пройшла курс хімії, потім 2-3 місяці тривала ремісія, але стався рецидив і своє лікування знаменитість продовжила за кордоном.

Де зараз онкоховора Анастасія Заворотнюк та як її здоров'я?
Де зараз онкоховора Анастасія Заворотнюк та як її здоров’я?

Знайомий сім’ї Заворотнюк режисер Анатолій Демідов розповів, що артистка дуже змінилась, не може рухатись і рухати рукою без допомоги, є проблеми з вимовою і зором.

Зараз Анастасія живе в своєму заміському особняку, а повідомлень про покращення її стану немає. В минулому році мовчання перервала старша дочка Заворотнюк Анна:

Хвороба дуже серйозна, важко говорити про цю сторону життя навіть з близькими людьми. Для нас всіх це біль. Ми в неї віримо, вона найсильніша

, – писала дівчина в Інстаграм-блозі.

Де зараз онкоховора Анастасія Заворотнюк та як її здоров'я?
Де зараз онкоховора Анастасія Заворотнюк та як її здоров’я?

Для шанувальників Заворотнюк є хороша новина — вона повертається на екрани в серіалі “Пристави”, але його зйомки завершились вже давно, ще в 2017 році, коли Анастасії було 46 років., а скоро їй виповниться вже 52.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.