Арсен Мірзоян розповів, як в українському шоубізнесі реагують на зникнення Винника: “Артисти перешіптуються”

Відомий український музикант Арсен Мірзоян привідкрив завісу шоубізнесу й зізнався, як насправді зірки реагують на несподіване зникнення свого колеги – Олега Винника

Після початку повномасштабної війни в Україні чимало зірок почало активну волонтерську та благодійну діяльність. Знаменитості звітували про результати власних ініціатив через будь-які можливі канали зв’язку. Тим часом легендарний Олег Винник раптово зник, через що змушений відбиватись від шквалу критики.

Несподівану пропажу артиста пояснила його адвокатка. Так, за її словами, Олег Винник наразі перебуває за кордоном не просто так – до Німеччини знаменитість був змушений поїхати ще до 24 лютого для лікування. Проте, додала представниця музиканта, Винник тихо займається волонтерством, не бажаючи афішувати своєї діяльності.

Втім, навіть пояснення адвокатки не згасило вогонь незадоволення шанувальників щодо зникнення музиканта.

Олег Винник несподівано зник з радарів під час повномасштабної війни
Олег Винник несподівано зник з радарів під час повномасштабної війни

Сьогодні тема мовчазного волонтерства та перебування Олега Винника за кордоном не втрачає актуальності, тому й у зіркового колеги співака, Арсена Мірзояна, нещодавно спитали, як реагують представники шоубізу на відсутність в Україні “головного вовка”.

Нещодавно український музикант став гостем нового випуску YouTube-шоу Stand Up Battle Club. У ході розмови Арсена Мірзояна спитали, чи перешіптуються між собою представники шоубізнесу щодо перебування Винника за кордоном.

Арсен Мірзоян відповів, як у шоубізнесі ставляться до зникнення Винника
Арсен Мірзоян відповів, як у шоубізнесі ставляться до зникнення Винника

Український співак коротко та зрозуміло відповів, що ніхто з артистів не обговорює місце перебування Олега Винника. Арсен Мірзоян додав, що, можливо, хтось з його колег таки цікавиться цією темою, проте до нього подібні розмови не доходять.

У відповідь один з гумористів Stand Up Battle Club запитав, невже український шоубіз байдужий до зникнення одного з найобговорюваніших артистів. Арсен Мірзоян зізнався: схоже, саме так і є.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.