“Відчуваю, що виграв ДНК-лотерею”: бойфренд онучки Софії Ротару висловився про свою родину та власне везіння

Бойфренд онучки відомої української співачки привідкрив завісу свого життя. Чоловік розповів про власну родину – ймовірно, майбутню рідню сімейства Ротару

Успішний український бізнесмен і за сумісництвом коханий онучки Софії Ротару Соні Євдокименко на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм заговорив про найважливіше в житті кожної людини – родину. Чоловік присвятив новий допис 42-й річниці весілля своїх батьків і назвав себе “переможцем ДНК-лотереї”.

В особистому блозі Денис Жданов щемливо написав про своє дитинство. Чоловік зауважив, що люди обирають власні сім’ї набагато раніше, ніж з’являються на цей світ, ймовірно маючи на увазі духовний зв’язок зі своїми рідними. Бойфренд Соні Євдокименко висловив вдячність і безмежну любов до своїх батьків, своєї сім’ї.

Денис Жданов показав фотографію своїх батьків
Денис Жданов показав фотографію своїх батьків

Чоловік жартівливо зауважив, що вдячний своїм батькам за те, що вважає себе переможцем у ДНК-лотереї. Варто зазначити, що рідні Дениса Жданова відрізняються не лише привабливістю, а й розумом і мудрістю. Про це бойфренд онучки Софії Ротару також висловився. За словами чоловіка, завдяки тому, що в минулому його з братом батьки придбали на останні гроші комп’ютер, сьогодні вони є власниками успішної технологічної компанії.

Денис Жданов показав рідкісне фото зі своїм братом
Денис Жданов показав рідкісне фото зі своїм братом

Попри те, що сьогодні родина Жданова може дозволити собі жити в комфорті та затишку, так було не завжди. Втім, зізнався у новому допис бойфренд Соні Євдокименко, це було не найголовнішим. Чоловік висловив свою вдячність найріднішим у світі людям за те, що їхнє з братом дитинство було прекрасним, попри всі труднощі.

В нас було мало, але ми були одне в одного і завжди діяли як одне ціле. Але найголовніше – ви навчили нас бути добрими й чесними людьми

– зізнався Денис Жданов.

Завершив своє привітання батьків з річницею чоловік проханням до кожного підписника – не забувати писати та дзвонити своїм рідним і говорити їм, наскільки сильно любите.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.