Як виглядає найдорожчий з будинків Оксани Марченко: екс-ведуча “Х-Фактора” може забути про розкішне життя

Горезвісна телеведуча Оксана Марченко зараз знаходиться у вигнанні, але всі багатства та шикарні будинки з собою не забереш. Пригадаємо, де жила зірка задовго до того, як покинула Україну

Вже ні для кого не секрет, що до того, як з ганьбою покинути Україну, відоме подружжя Медведчука-Марченко жили “на широку ногу”. Один з найдорожчих маєтків зіркової парочки, в якому, зокрема, політик відбував домашній арешт, знаходиться в історичній місцевості української столиці – Пущі-Водиці. Одного разу 2020 року журналістам “Схем” вдалось підібратись до палацу Віктора Медведчука й показати, як він з дружиною жив.

Палац Медведчука й Марченко

Нагадаємо, що раніше горезвісна ведуча Оксана Марченко намагалась довести всьому світу, що насправді її з Медведчуком родина є дуже “невибагливою” та “простою”. Втім, коли були оприлюднені результати журналістського розслідування, легенда знаменитості виявилась зруйнованою.

Кадри маєтку Медведчука й Марченко, зроблені з безпілотника
Кадри маєтку Медведчука й Марченко, зроблені з безпілотника

Під час вже згаданого розслідування журналістам “Схем” вдалось здобути план зіркового палацу. Отже, почати розповідь варто з креслень цокольного поверху. Там насправді все дуже просто – кімната для покоївок, пральня, гардероб для суконь, сховище для картин, склад килимів, валіз, шуб і навіть ялинкових прикрас. Детальніше можна побачити на кресленнях.

План цокольного поверху маєтку Марченко й Медведчука
План цокольного поверху маєтку Марченко й Медведчука

На першому поверсі маєтку зіркової парочки можна знайти і перукарню, і тренажерний зал, і басейн, і галерею, і навіть кабінет Оксани Марченко. Особливо привертає увагу кімната для зберігання сервізу, де, ймовірно, можна було знайти сервізи Fabergé та “Гермес”, які були згадані в декларації Медведчука.

Перший поверх маєтку Марченко й Медведчука
Перший поверх маєтку Марченко й Медведчука

На другому поверсі здебільшого розташовані спальні кімнати сімейства. У будинку жила й донька Медведчука та Марченко Дарина, а також син Оксани Марченко Богдан. Також на другому поверсі можна знайти 6 балконів, серед яких один належить камінній залі, а інший – басейну.

А ось на третьому поверсі маєтку “зустрілись” релігія та відпочинок – біля домашньої церкви Марченко й Медведчука, як не дивно, розташовано бар. Також на горішньому поверсі можна знайти гостьову кімнату та “багатофункціональний зал”.

Другий поверх маєтку
Другий поверх маєтку
Третій поверх маєтку
Третій поверх маєтку

Згідно з деклараціями Віктора Медведчука та Оксани Марченко, площа цього маєтку складає 2113 квадратних метрів.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?