“Овал обличчя змінився, з’явився дефект мови”: Тодоренко пожалілася на наслідки носіння брекетів

Скандально відома одеситка в особистому блозі розповіла, з чим зіткнулась впродовж двох років носіння брекетів. У Тодоренко змінилась зовнішність, з'явились дефекти мови та зірка навіть ледве не втратила роботу

Колись популярна та шанована в Україні ведуча та блогерка Регіна Тодоренко сьогодні продовжує будувати кар’єру на батьківщині свого чоловіка, росіянина Влада Топалова. Як ні в чому не бувало, знаменитість ділиться деталями особистого життя. Так, цього разу відома ведуча розповіла в особистому блозі про наслідки коригування прикусу.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Регіна Тодоренко наочно продемонструвала, що стало з її обличчям після двох років носіння брекетів. За словами знаменитості, у неї помітно змінився овал обличчя, а також з’явились дефекти мовлення.

Регіна Тодоренко показала, як виглядала, коли тільки почала носити брекети
Регіна Тодоренко показала, як виглядала, коли тільки почала носити брекети

Обличчя відомої ведучої мало дещо витягнутий овал, а підборіддя виглядало акуратним і “гострим”. В описі до архівної фотографії дворічної давнини Регіна Тодоренко зауважила, що їй було дуже важко носити такий корисний, але неприємний аксесуар.

Далі знаменитість продемонструвала нещодавню фотографію, на якій видно результат дворічного носіння брекетів. Зірка сама зауважила, що її обличчя стало іншої форми, а також повідомила, що у неї з’явились дефекти мовлення. До того ж, додала Регіна Тодоренко, у результаті вищезазначеного вона зіштовхнулась з проблемами на роботі. Ведуча зізналась, що їй тричі відмовили у крупному проєкті.

Тодоренко розповіла про наслідки носіння брекетів
Тодоренко розповіла про наслідки носіння брекетів

Варто зазначити, що, порівнявши дві опубліковані Регіною Тодоренко фотографії, дійсно можна помітити разючі зміни у зовнішності.

Нагадаємо, що зараз горезвісна одеситка Регіна Тодоренко мешкає та будує кар’єру в росії. Батьки знаменитості досі живуть в Одесі й не збираються покидати рідне місто. Про це в інтерв’ю раніше розповідала українська актриса Вікторія Варлей, яка випадково зустріла Тодоренко у США.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.