Галкін залишив Пугачову з дітьми в Ізраїлі, а сам з молодою подругою вирушив у подорож Європою: “От запитай”

Відомий російський гуморист і пародист нещодавно поділився в особистому блозі кадрами з Європи. Знаменитість залишив дружину в Ізраїлі, поки сам подорожує до Парижу

2022 рік для родини Пугачової та Галкіна став вирішальним у їхній кар’єрі та навіть житті. Через виступ проти повномасштабної війни та осуд дій кремлівського режиму відомого російського пародиста та гумориста Максима Галкіна “забанили” в рідній країні, оголосивши його іноагентом. З міркувань власної безпеки та через переслідування хейтерів зіркова родина покинула терени росії.

Так, Алла Пугачова з чоловіком і дітьми вирішили залишитись жити в Ізраїлі. Втім, Максим Галкін продовжує працювати та виступати з концертами, тому й на новому місці проживання довго не затримується. Зараз російський гуморист подорожує з концертами Європою у супроводі загадкової помічниці.

Максим Галкін працює у Європі, поки Алла Пугачова живе в Ізраїлі
Максим Галкін працює у Європі, поки Алла Пугачова живе в Ізраїлі

Нещодавно на особистій сторінці відомого російського пародиста в соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова публікація, в якій знаменитість повідомив про майбутній концерт у романтичному Парижі. За кадром було чути голос загадкової помічниці артиста. Максим Галкін попросив дівчину запитати в нього, де він буде 2 травня.

Залишаючись поза прицілом камери, вона спитала про те, що попросив гуморист. Максим Галкін, своєю чергою, відповів, що вже через декілька місяців він вирушить до романтичної столиці світу – Парижу. Там російський пародист планує виступити з концертом у залі “Зеніт”.

Особистість своєї загадкової помічниці відомий гуморист не розкрив, так само як і не показав, як вона виглядає.

У новому відео Галкін повідомив про майбутній концерт у Парижі
У новому відео Галкін повідомив про майбутній концерт у Парижі

Нагадаємо, що в лютому Максим Галкін подорожував Європою з сольними концертами. Кадрами з виступів артист раніше поділився в особистому блозі. Відомий російський гуморист і пародист зізнався, що залишився неймовірно задоволеним виступами та з нетерпінням чекає нової зустрічі з шанувальниками у квітні й травні.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.