Леся Нікітюк навідалася додому на Хмельниччину: не маючи власних дітей, влаштувала племінницям релакс

Леся Нікітюк у свої 35 років ще тільки збирається стати дружиною і мамою. А от її брат завдання-мінімум виконав – має двох доньок. То ведуча вирішила влаштувати племінницям свято і на цілий день запросила до спа-центру.

Події останнього року змусили кожного з нас почати цінувати родинні стосунки. От і Леся за кожної можливості виривається в рідний Хмельницький, щоб побачитися з рідними людьми. Постійний стрес впливає не лише на дорослих, але й на дітей. То Нікітюк вирішила розважити племінниць і влаштувала для них день релаксу, адже вони цілий рік нікуди не вибиралися.

Леся Нікітюк відбула на відпочинок до рідної Хмельниччини

Як же раділи дівчатка купанню в басейні й іншим розвагам у дитячому клубі! Хоч на один день вдалося забути про звуки сирен і переховування в укритті. Діти зараз дуже рано дорослішають, обговорюючи не іграшки, а останні новини. От Леся і влаштувала їм свято, щоб хоч трішки повернути в дитинство. Позитивом заряджалися гуртом.

Леся Нікітюк розвіялася разом із племінницями

Про свого рідного брата ведуча не любить розповідати. Зазначила лише, що в родині вона відповідає за побудову кар’єри, а він – за продовження роду. Світлину 4-річної давнини найближчого родича з родиною білявки вдалося знайти тільки на сторінці мами Нікітюк.

Леся Нікітюк з доньками брата поплавала в басейні

На диво, побачивши фотозвіт з відпочинку Лесі, підписники не лаялися, що хтось собі може дозволити розкіш відпочинку під час війни.

Брат Лесі Нікітюк з родиною. 2019 рік

Хоча були й негативні коменти, та багато хто висловив підтримку й розуміння:

Дітей дуже шкода, бо це відбиток на все життя в них буде. Сам я став якось більше цінувати свої рідних і друзів, переживаю за малознайомих людей”.

“Вашим племінникам дуже пощастило, що у них є така любляча тітка!

“Справжній еталон жіночої краси.

А ще стали цікавитися один поперед одного:

Ви що одні там були на весь комплекс? Ніде людей не видно”.

“Тобто кар’єру? Ви вирішили бути child free? ”

“Лесю, якої фірми костюм? ”

“Де це таке класне місце?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.