Хто стане “холостячкою” у 3-му сезоні шоу: оцінюємо шанси Лесі Нікітюк, Jerry Heil, Тіни Кароль

Шоу "Холостячка" багато хто критикує. Але телеглядачі з цікавістю спостерігають за вибором зіркою партнера для сумісного життя. Знімання 3 сезону через війну перенесли. Уявімо, яка зі знаменитостей могла б виступити в головній ролі.

Першим двом холостячкам – Ксенії Мішиній і Златі Огнєвіч, на жаль, не вдалося зустріти справжнє кохання на проєкті. Будемо сподіватися, що поталанить третій. Ведучий Григорій Решетнік провів опитування незаміжніх знаменитостей, щоб дізнатися, хто бажає поринути у вир пристрасті й шалених ревнощів.

Jerry Heil

Jerry Heil не проти стати холостячкою

 

27-річна співачка розповіла, що з цікавістю переглядали випуски другого сезону і сама б хотіла взяти участь у шоу. Вона настільки зайнята, що за останній час сходила на побачення лише один раз, і їй дуже сподобалася романтична атмосфера. Тож не проти повторити все це вже перед камерами.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк показала модельну фігуру
Леся Нікітюк дозріла до створення сім’ї на шоу

У свої 35 років ведуча ще жодного разу не ставала на весільний рушник. А оскільки свій шлях у шоубізі дівчина починала з гумору, шоу за участі Леді Ле перетвориться на справжній квест. Леся навіть натякнула в Телегамі, що веде перемовини з продюсерами. Якщо запросить не дуже багато грошей, зможемо повеселитися всім гуртом.

Тіна Кароль

Тіна Кароль у відкритій сукні-ночнушці засвітила худі ноги і обвислий бюст
Тіна Кароль навряд чи погодиться брати участь у шоу

38-річна співачка має власну армію палких шанувальників, які б дуже хотіли, щоб у Тіни врешті налагодилося особисте життя. Кароль була заміжня 5 років. На жаль, її чоловік Євген помер від раку. Відтоді зірка самотужки підіймає на ноги сина Веніаміна. Ніхто не бачив поряд із білявкою сторонніх чоловіків.

Багато було розмов про роман співачки з Даном Баланом. Та, здається, він тривав виключно перед камерами талант-шоу “Голос країни”. І приїзд мами молдовського артиста відвідати невісточку був, швидше за все, звичайною постановкою. Чи можна уявити Кароль у колі чоловіків? Навряд чи. Вона надто добропорядна, щоб  грати долями й почуттями сторонніх людей.

Наталя Могилевська

 47-річна Наталія Могилевська вразила постарілим виглядом
І де набрати стільки мільйонерів для Наталі Могилевської?

47-річній жінці негоже бавитися в кохання. Та якщо Наталя висловить бажання стати третьою холостячкою, доведеться підбирати їй до пари виключно неодружених чоловіків зі списку “Форбс”, бо з іншими зірка навіть балакати не схоче. А шоу за участі Могилевської, погодьтесь, могло б стати доволі яскравим.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!