Стас Михайлов показав, як його дружина сумує за Батьківщиною — Україною

Співак Стас Михайлов в своєму особистому блозі поділився відео, на якому його дружина Інна танцювала під українську пісню. До того ж, в сім'ї відзначили український День матері.

Російський співак, улюбленець і мрія мільйонів жінок, Стас Михайлов вже майже 10 років вірний лише одній.

Зі своєю дружиною Інною артист познайомився в 2006 році, але весілля відбулося лише в 2011-тому. Ще до оформлення офіційного шлюбу у пари народилася старша дочка Іванна. А в 2012-тому — молодша Марина.

Обраниця Михайлова — ефектна блондинка — родом з українського міста Кропивницького (колишній Кіровоград). Дівчина переїхала в Москву на початку 2000-х, коли її перший чоловік, колишній футболіст, підписав контракт з місцевою командою “Динамо”.

У цьому шлюбі народилося двоє дітей — Єва і Андрій. Незабаром пара розлучилася, а Інна стала зустрічатися з Михайловим. Дочка від першого чоловіка залишилася жити з мамою і її новим коханим.

Стас Михайлов с женой Инной и дочками
Стас Михайлов з дружиною Інною та дочками

Не дивлячись на те, що дівчина вже майже 20 років живе далеко від Батьківщини, вона відчуває теплі почуття до України і сумує за рідним краєм, про який часто розповідає своїм дочкам.

У своєму блозі в Instagram Стас Михайлов поділився особистим відео, де дочка Інни Єва у дворі їхнього будинку танцює під пісню українського колективу “KAZKA — Плакала “. Українську пісню вирішила послухати дружина Михайлова.

“Моя улюблена дружина Інна сумує за Батьківщиною!”, — підписав артист свою публікацію.

Крім того, Інна у своєму особистому блозі привітала всіх мам з їхнім святом 10 травня. Нагадаємо, що саме в цю дату в Україні відзначали День матері, в Росії ж його святкують у листопаді.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.