27-річна Аліна Гросу зізналась, на скільки кілограмів схудла під час лікування в Індії: “Я безмежно вдячна”

Відома українська співачка Аліна Гросу майже місяць провела на лікування в аюрведичному госпіталі в Індії. Зірка показала, як змінилась за цей час

Минулий рік виявився для Аліни Гросу важким не лише через повномасштабну війну в рідній країні, а й через негаразди зі здоров’ям. Так, останнім часом зірка почала активніше вести особистий блог, про який раніше забула, оскільки мала звертати увагу на своє здоров’я. До цього відома українська співачка повідомляла своїм шанувальникам про те, що восени 2022 року вона перенесла операцію.

Аліна Гросу не повідомила ні діагноз, ні те, яку операцію їй робили в українській лікарні. Проте, пізніше знаменитість одужала та повернулась до роботи. Саме з професійною метою наприкінці минулого року українська артистка поїхала до США, втім довго там не пробула. Врешті-решт знаменитість опинилась в американській лікарні, а після – в аюрведичному госпіталі в Індії.

Аліна Гросу повідомила про те, що проходить реабілітацію в Індії
Аліна Гросу повідомила про те, що проходить реабілітацію в Індії

Про те, чому вона таки опинилась на реабілітації, зірка розповіла загадково та приховала декілька деталей. Втім, найголовніше було зрозумілим – після операції Гросу сподівалась самостійно оговтатись, проте її організм не впорався. Так співачка опинилась в Індії.

В аюрведичному госпіталі фахівці 21 день піклувались про свою пацієнтку та допомагали їй одужати. В особистому блозі відома українська співачка висловила свою вдячність працівникам індійського госпіталю та зізналась, що за цей час змогла схуднути на 5,5 кілограмів.

Аліна Гросу показала результати схуднення в аюрведичному госпіталі
Аліна Гросу показала результати схуднення в аюрведичному госпіталі

Варто зазначити, що схуднення Аліни Гросу після лікування в Індії не особливо здивувало фанатів, які уважно стежили за Історіями зірки. Так, українська співачка раніше показувала підписникам, як саме її годують в госпіталі – порції виявились дуже маленькими та низькокалорійними.

Чим харчувалась Аліна Гросу в індійському госпіталі
Чим харчувалась Аліна Гросу в індійському госпіталі

Найголовніше, що артистка нарешті одужала та залишилась задоволеною часом, який провела в Індії.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.