Найкоротші зіркові шлюби: Аліна Гросу, Тарас Цимбалюк та інші зірки, які розлучилися невдовзі після весілля

Даючи весільні обітниці, вони обіцяли бути разом, поки їх не розлучить смерть, але порушили свою обіцянку вже через декілька місяців. Які зіркові пари розлучилися через пару місяців після весілля – далі в матеріалі.

Шлюб – один із найважливіших кроків у житті людини. Хтось довго не наважується на цей крок, а хтось навпаки нехтує штампом у паспорті і одружується та розлучається багато разів.

Серед українських зірок є не мало тих, хто зважився на шлюб, але вже через декілька місяців пожалкував про це рішення.

Аліна Гросу

ТОП-5 найкрасивіших і найрозкішніших весільних суконь зірок: Аліна Гросу
Найкоротші зіркові шлюби: Аліна Гросу

У свої 27 років Аліна Гросу встигла зіграти весілля, розлучитися та закрутити роман з іншим. Вийшла заміж Гросу у 2019 році за бізнесмена-початківця Олександра Комкова. Вони зіграли розкішне весілля у Італії, де наречена змінила 4 сукні, а серед гостей було багато зірок. Торжество обійшлося у 100 тисяч євро і оплатили свято батьки наречених. Втім, розкішне весілля не стало запорукою щасливого шлюбу. Прожили Аліна і Олександр разом близько двох місяців після чого подали на розлучення. За версією Гросу, її екс-чоловік їй зрадив, він знайшов іншу, більш багато жінку. Аліна запевняє, що Олександр – звичайний альфонс.

Тарас Цимбалюк

Весілля Тараса Цимбалюка та Тіни Антоненко
Найкоротші зіркові шлюби: Тарас Цимбалюк

Український актор-красунчик Тарас Цимбалюк одружився з художницею по гриму Тіною Антоненко у 2021 році. Вже весною 2022 року стало відомо, що молоде подружжя розлучилися, не дочекавшись навіть першої річниці весілля. Причину розбрату екс-подружжя не називають, втім наразі Цимбалюк будує стосунки вже з іншою жінкою.

Володимир Остапчук

Весілля Горняк та Остапчука
Найкоротші зіркові шлюби: Володимир Остапчук

Український телеведучий Володимир Остапчук – той ще Казанова. Зі своєю першою дружиною Оленою Войченко він розлучився після 10 років шлюбу і буквально відразу одружився на своїй коханці Христині Горняк. Вони зіграли розкішне весілля, а Остапчук навіть розплакався у вівтаря: так він кохав наречену. Втім, цей шлюб виявився недовгим. Подружжя прожили разом трішки більше року і розлучилися. Наразі екси не говорять, що стало причиною розбрату, але публіка підозрює, що Остапчук зрадив дружині. Причиною цих здогадок стало те, що Володимир майже відразу після розлучення з Горняк став жити з молодою красунею.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.