Надя Дорофєєва нецензурно висловилася про їжу в ресторані свого коханця Кацуріна: краще закрийте вуха

Відома українська співачка Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом закрутила роман з ресторатором Михайлом Кацуріним. Їжа в його ресторанах викликає бурхливі емоції у зірки.

Надя Дорофєєва з 2022 року більше не дружина співака Володимира Дантеса, так і її новий коханець Михайло Кацурін більше не чоловік своїй колишній Даші Кацуріній. Вийшло, що четверо зіркових друзів буквально обмінялись партнерами. Коли Дантес і Дорофєєва оголосили про своє розлучення весною 2022 року, слідом за ними це зробили Кацуріни. Користувачі Мережі шуткували, що це обмін партнерами, але вийшло, що жарт виявився правдою.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва поділилася враженнями від їжі в ресторані Кацуріна

Тепер Надя Дорофєєва відкрито зустрічається з другом свого екс-чоловіка Дантеса Михайлом Кацуріним. Він ресторатор і володіє чотирма ресторанами в Києві – Тайський, Китайський, Японський і В’єтнамський Привіт.

Артистка часто буває в закладах коханого і на цей раз її дуже вразила їжа, яку вона скуштувала. В своєму Інстаграм-блозі Дорофєєва так висловилась про страву, як не належить леді:

Ну це розй*б

, – написала Надя.

Надя Дорофєєва нецензурно висловилася про їжу в ресторані свого коханця Кацуріна
Надя Дорофєєва нецензурно висловилася про їжу в ресторані свого коханця Кацуріна

На фото зображена страва японської кухні з меню одного із закладів Кацуріних. Також на знімку видно ніжний нюдовий манікюр співачки, який став трендом 2023 року.

Нагадаємо, про свої стосунки з Кацуріним Дорофєєва об’явила незабаром після розставання з Дантесом. Володимир і Даша Кацуріни довше тримали в таємниці свої відносини. Виявилось, що вони закохались, поки втішали один одного в період розлучень з колишніми половинками. В шлюбі Кацуріних народилось двоє дітей, які живуть з мамою, але часто бачаться з татом і його новою обраницею. Дантес також багато няньчиться з дітьми, хоч і раніше причисляв себе до чайлд-фрі та не хотів ставати батьком.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".