Народили від таємних чоловіків: Лобода, Алла Мазур та інші знаменитості, які приховують батьків своїх дітей

Життя відомих людей завжди завжди знаходиться у центрі уваги публіки. Втім, деяким знаменитостям вдалося приховати батьків своїх дітей. Про кого йде мова, читайте далі в матеріалі.

Знамениті люди часто не можуть побудувати міцну сім’ю. Це пов’язано зі щільним робочим графіком, славою та амбіціями. Багато зірок виховують своїх дітей без батьків, а є і такі, які народили, не будучи в шлюбі, і ретельно приховують імена чоловіків, від яких народили.

Світлана Лобода

Світлана Лобода приховує батька молодшої доньки

Відома українська співачка Світлана Лобода – мама двох доньок. Старшу Євангеліну артистка народила, будучи у цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем. З ним Світлана розірвала стосунки, коли донечка була ще маленькою.

У 2018 році Світлана Лобода шокувала публіку новиною про свою другу вагітність. Жінка не була в шлюбі і не будувала ні з ким відносини. Коли народилася маленька Матильда, публіка почала приписувати цю дитину німецькому рок-виконавцю Тіллю Ліндеманну. Втім, цю інформацію Лобода не підтвердила. Співачка досі приховує ім’я батька своєї молодшої доньки.

Алла Мазур

Алла Мазур приховує ім’я батька свого сина

Відома ведуча ТСН Алла Мазур своє особисте життя тримає за сімома замками. В Мережі не має жодної інформації про чоловіків жінки, адже вона ніколи не була офіційно одруженою. У віці 42-х років Алла Мазур несподівано для всіх народжує сина, якого назвала Артемом. Батька дитини телеведуча досі приховує.

Деякий час в Мережі ширилися чутки, що батьком Артема може бути колега телеведучої Роберт Опаленик, адже їх часто разом бачили на світських заходах. Втім, ця версія спростувалась тоді, коли Алла Мазур показала шкільне фото сина. На знімку хлопчик позує з бейджиком, де вказано його ПІБ. Так, Артем виявився не Мазуром і не Опалеником, а Бондаренко. Хто цей таємничий чоловік з прізвищем Бондаренко, від якого народила Мазур – не відомо.

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Міша Романова

Міша Романова приховує ім’я батька свого сина

Колишня учасниця гурту “Віа Гра” Міша Романова народила хлопчика Мартіна 4 роки тому. В Мережі пліткували, що батьком хлопчика може бути співак Макс Барських. Втім, сама Міша спростувала ці чутки. Реального батька свого сина співачка приховує і досі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.