Як виглядають усі 3 чоловіка Ані Лорак: старий продюсер, турецький красень та енергетичний цілитель (ФОТО)

Відома українська співачка Ані Лорак нещодавно представила публіці нового коханого вперше після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Її новий обранець відрізняється екзотичною зовнішністю.

Ані Лорак з юності не має відбою від чоловіків. Її перші серйозні стосунки почались на початку кар’єри з продюсером Юрієм Фальосою. Не зважаючи на велику різницю в віці, вони багато років жили в цивільному шлюбі і не приховували своїх відносин. До одруження вони не дійшли, як виявилось, Лорак не відчувала повної взаємності від коханого, він був зацікавлений в ній як в музичному проекті. Тому після 10 років разом співачка пішла від обранця.

Колишній Ані Лорак продюсер Фальоса розповів усю правду про стосунки зі співачкою
Перший чоловік Ані Лорак Юрій Фальоса

Наступним коханням зірки став турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу. Вони познайомились в Туреччині, в готелі де Лорак зупинилась. Курортний роман був настільки серйозним, що в 2009 році Ані та Мурат одружились. В шлюбі у пари народилась дочка Софія, її хрещеними батьками стали артист Філіп Кіркоров і депутатка Верховної Ради Ірина Бережна.

Стосунки між Лорак і Налчаджиоглу похитнулись, коли чоловік зрадив зірковій дружині. Артистка це не коментувала, поки не розлучилась з ним в 2019 році і тільки пізніше розповіла, що їй важко далось це розставання.

Мурат Налчаджиоглу і його донька Софія знову вирушили в подорож
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу

Нещодавно вперше після офіційного розлучення з Муратом Ані Лорак представила нового коханого. Це сталось 14 лютого, на День закоханих. В своєму Інстаграм-блозі артистка опублікувала декілька знімків з обранцем не європейської зовнішності та зізналась йому в коханні.

Новий чоловік Ані Лорак Ісаак
Новий чоловік Ані Лорак Ісаак

Ним став Ісаак Віджраку, який позиціонує себе як шаманський та енергетичний цілитель, майстер медитації і йоги з Ібіці.

Також між Муратом і Ісааком Лорак крутила роман з молодим саунд-продюсером Єгором Глібом, але пара невдовзі розпалася.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.