“Я на першому побаченні плачу за хлопця”: Оля Полякова поділилася подробицями бурхливого особистого життя

Відома українська співачка Оля Полякова в новому випуску шоу "Дорослі дівчата" розповіла, хто має оплачувати рахунок на першому побаченні та чи доводилось їй брати на себе фінансові затрати в парі.

У випуску шоу “Дорослі дівчата” до Дня всіх закоханих Оля Полякова і Маша Єфросиніна підняли тему оплати рахунку на першому побаченні. Може бути три варіанти, або чоловік запропонує поділити рахунок 50 на 50, або заплатить повністю сам або попросить дівчину заплатити за себе і за нього. Полякова дуже категорично ставиться до цього питання:

Якщо пошеримо (поділимо навпіл) – ще можна подумати, але якщо платити за нього… По-перше треба не платити, треба сказати – вибач. Якщо він попередив тебе про це, що в нього немає грошей перед тим як замовити, то звісно ти можеш на це погодитися, але ніякого сек*у після

Оля Полякова розповіла, хто за кого платить у стосунках і на побаченнях
Оля Полякова розповіла, хто за кого платить у стосунках і на побаченнях

Маша посперечалась з Олею і відмітила, а що якщо саме дівчина йде на побачення заради його продовження вночі, і хлопець гарний, але треба заплатити за нього в ресторані. Полякова відповіла, що для неї це неприйнятно в будь-якому разі:

Мені так не подобається. Слухай, в цьому випадку працюють особисті межі. Якщо для вас це нормально – вперед, робіть так і ні на що не озирайтеся. Але якщо для вас це неприйнятно, от для мене це неприйнятно, ну от я не розумію, як я на першому побаченні плачу за хлопця і потім іду з ним. Можливо це моя помилка, можливо я якось не так вихована, можливо цей весь вантаж 20 сторіччя, який я ще побачила на власні очі давить на мене, але я така. Мало того, таке можливо, що після того у вас завелися стосунки і ти можеш вже за щось платити, навіть я знаю багато сімей і свою також, коли ти вивозиш чоловіка на певному етапі, але починати з цього не можна

Нагадаємо, Оля Полякова вийшла заміж за мільйонера Вадима Буряковського, який фінансував її кліпи і пісні на початку кар’єри.

Полякова натякнула на зради у шлюбі зі своїм чоловіком, поки вони живуть окремо
Оля Полякова розповіла, хто за кого платить у стосунках і на побаченнях

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.