Рекордсмени по кількості шлюбів: Віктор Павлік, Ірина Білик та інші зірки, яким довподоби ходити під вінець

Для когось шлюб – це дуже важливе і складне рішення, на яке треба довго наважуватися, проте є і ті, які легко погоджуються на штамп в паспорті і ходять під вінець далеко не один раз. Хто зі знаменитостей є рекордсменом по кількості шлюбів, читайте далі в матеріалі.

Не всім щастить знайти своє справжнє кохання з першого разу. Хтось помиляється один раз, а хтось регулярно ходить до РАЦСу.

Віктор Павлік

Український артист Віктор Павлік славиться не так своєю творчістю, як особистим життям, яке завжди було у нього насиченим. Співак був одруженим чотири рази, від кожної дружини Павлік має по дитині.

Зараз Віктор Павлік одружений з четвертою дружиною Катею Репяховою, яка молодша за артиста на 29 років. З молодою красунею чоловік “загуляв”, будучи ще в третьому шлюбі. Заради дівчини, яка йому годиться у доньки, Віктор Павлік покинув дружину.

Репяхова і Павлік візьмуть участь в реаліті
Рекордсмени по кількості шлюбів: Віктор Павлік

Зараз Віктор Павлік і Катя Репяхова щасливі у шлюбі. Подружжя виховують 1,5-річного сина Михайлика.

Ірина Білик

Українська Примадонна Ірина Білик офіційно укладала шлюб тричі. Першим чоловіком співачки став модель Андрій Оверчук. Цей шлюб протривав всього три роки, але подарував співачці сина Гліба.

Другим чоловіком Білик став хореограф Дмитро Дікусар, який молодший за неї на 15 років. Пристрасне кохання завершилося за три роки, як і у випадку з Оверчуком.

Втретє Білик вийшла заміж у 2015 році за продюсера Аслана Ахмадова. Тоді співачка навіть зважилася на дитину. Так, шляхом суррогатного материнства на світ з’явився хлопчик Табріз. Шлюб з Асланом тривав 6 років. У 2021 році подружжя розлучились.

Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Табріз
Рекордсмени по кількості шлюбів: Ірина Білик

Окрім трьох офіційних шлюбів, Білик мала багато романів без штампу в паспорті. Так, одним із цивільних чоловіків співачки був шоумен Дмитро Коляденко. З ним Білик жила близько чотирьох років.

Алла Пугачова

Легендарна співачка Алла Пугачова знайшла своє кохання лише з 5-го разу. Співачка мала безліч романів, але офіційно виходила заміж 5 разів. Серед колишніх чоловіків Пугачової Миколас Орбакас, Олександр Стефанович, Євген Болдін, Філіп Кіркоков.

Всі шлюби артистки були недовготривалими і найчастіше закінчувались через те, що вона заводила роман на стороні.

мМаксим Галкін показав, як Алла Пугачова з дітьми розважаються в Ізраїлі
Рекордсмени по кількості шлюбів: Алла Пугачова

Втім, зараз співачка щаслива в шлюбі з гумористом Максимом Галкіним. Вони разом вже 20 років і щасливі, не дивлячись на різницю у віці.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.