Екс-суддя “МастерШеф” Таня Литвинова вперше після розлучення шукає нове кохання: хто був її колишнім чоловіком

Зірка українського популярного кулінарного шоу "МастерШеф" вперше після розлучення висловилась про нові стосунки. Тетяна Литвинова, за власним зізнанням, вже готова до пошуку кохання

Відома українська кулінарка та зірка відомого телепроєкту “МастерШеф” Тетяна Литвинова була заміжня двічі, проте, на жаль, стосунки врешті-решт закінчились розлученням. Минув понад рік, перш ніж знаменитість знову заговорила про кохання та нові знайомства.

На честь Дня закоханих Тетяна Литвинова опублікувала вітальний допис в особистому блозі. Зірка побажала тим, хто кохає, берегти це почуття, а тим, хто шукає прощення, щастя та душевного спокою – віднайти його. Разом з тим, зізналась Тетяна Литвинова, їй здається, що вона нарешті готова до нових стосунків.

Відома українська кулінарка поділилась стильними фото в соціальній мережі
Відома українська кулінарка поділилась стильними фото в соціальній мережі

Чекатиму на справжнє… здається що нарешті готова. Вітаю всіх закоханих зі святом! Всім, хто бажає зустріти своє справжнє кохання, – удачі! Всім, хто в розпачі та розчаруванні — прощення та надії! Всім хто закоханий, бажаю тримати міцно і натхненно!

– прокоментувала знаменитість.

Тетяна Литвинова зізналась, що вже готова до нових стосунків
Тетяна Литвинова зізналась, що вже готова до нових стосунків

Крім того, відома українська кулінарка та рестораторка висловила головну істину. На думку Тетяни Литвинової, жити можна лише з коханням у серці, а все інше називається виключно існуванням.

Тетяна Литвинова вперше після розлучення з колишнім чоловіком заговорила про кохання
Тетяна Литвинова вперше після розлучення з колишнім чоловіком заговорила про кохання

Нагадаємо, що раніше знаменитість перебувала у шлюбі з російським бізнесменом Ярославом Трухановим. 2021 року стало відомо, що після дев’яти років разом зіркова пара ухвалила важке рішення розійтись. Чотири роки Тетяна Литвинова зустрічалась зі своїм майбутнім колишнім, а п’ять років вони жили в офіційному шлюбі.

Своїм шанувальникам знаменитість повідомила новину, поділившись дописом у соціальній мережі. Зірка, запобігаючи поширення можливих чуток, заявила, що в розлученні не винен ніхто – ні вона, ні її тепер колишній чоловік. Разом з тим, додала Тетяна Литвинова, рішення розлучитись було важким для обох.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.