“З ним зараз майже неможливо”: молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про труднощі материнства

Відома українська блогерка та дружина популярного музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла правду про труднощі виховання свого півторарічного сина від артиста

Катерина Репяхова здобула особливу популярність та визнання після початку стосунків з відомим українським співаком Віктором Павліком. Попри критику та нерозуміння з боку публіки зіркова пара живе душа в душу. Разом подружжя виховує півторарічного сина Михайла. В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова часто ділиться подробицями їхнього сімейного життя.

Українська блогерка завжди намагалась бути щирою зі своїми шанувальниками, ділитись з ними подробицями стосунків з чоловіком, взаєминами зі своєю родиною та іншими цікавими деталями. Розповідає Катерина Репяхова і про виховання сина Михайла. Так, наприклад, нещодавно зірка зізналась, що дитина перебуває у віці неймовірної активності.

Катерина Репяхова зізналась, що її син Михайло дуже активний
Катерина Репяхова зізналась, що її син Михайло дуже активний

На особистій сторінці знаменитості раніше було дуже багато фотографії з сином. Втім, останнім часом знімків стало куди менше. Катерина Репяхова зізналась, чому. За словами блогерки, тепер з Михайлом Павліком майже неможливо зробити фотографії, оскільки він постійно бігає, стрибає та грається.

В моєму профілі все менше Михася. З ним зараз сфотографуватись майже неможливо. Але я не буду здаватись. Моє життя, моє все…

– прокоментувала Катерина Репяхова.

Дружина Павліка зізналась, що їхній син зростає активною та грайливою дитиною
Дружина Павліка зізналась, що їхній син зростає активною та грайливою дитиною

До слова, Катерину Репяхову з легкістю та стовідсотковою впевненістю можна назвати чудовою мамою, адже про любов до свого сина вона не лише говорить в особистому блозі, а й доводить діями. Михайло зростає, оточений увагою. Наприклад, нещодавно зіркова мама з сином вирушили на Захід України, де зупинились в престижному готелі.

Репяхова показала кадри з готелю на Заході України
Репяхова показала кадри з готелю на Заході України

Вдома, у столиці, малюк також не сидить вдома. Павлік молодший відвідує дошкільні заняття для раннього розвитку та проводить свої дні активно, разом з мамою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.