“Кохайтесь, воно того варте”: екснаречений Огнєвіч Задворний звернувся до своєї майже вдвічі молодшої дівчини

Колишній наречений відомої української співачки продемонстрував, як стрімко розвиваються його стосунки з іншою дівчиною – майже вдвічі молодшою моделлю з Чернівців

Український підприємець Андрій Задворний став учасником і переможцем другого сезону популярного реаліті-шоу про кохання “Холостячка”. Чоловік швидко підкорив серце відомої співачки Злати Огнєвіч, між ними промайнула іскра, але згасла вона так само швидко, як і загорілась.

Так, після менш ніж декількох місяців стосунків поза проєктом Злата Огнєвіч оголосила про розрив стосунків з чоловіком, який у фіналі “Холостячки-2” став перед нею на одне коліно. Згодом з’ясувалось, що ініціатором розставання став саме Андрій Задворний, який, за власним зізнанням, розлюбив артистку.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний зустрічались менше як два місяці
Злата Огнєвіч та Андрій Задворний зустрічались менше як два місяці

Ця історія стала причиною, через яку чоловіка довго критикували. Злата Огнєвіч важко переживала розрив з коханим, співачка навіть зверталась по допомогу психотерапевтів. Врешті-решт, все залишилось у минулому, а життя пішло далі. У середині грудня 2022 року Андрій Задворний повідомив про те, що почав зустрічатись з дівчиною.

Спершу чоловік не зізнавався, хто ж став його таємничою обраницею. На особистій сторінці Задворний опублікував лише фотографію з коханою зі спини. На знімку не було видно ні обличчя, ні навіть профілю нової дівчини колишнього Злати Огнєвіч.

Те саме фото, яким Андрій Задворний повідомив про початок нових стосунків
Те саме фото, яким Андрій Задворний повідомив про початок нових стосунків

Пізніше все таємне стале відомим, й користувачі мережі з’ясували, з ким закрутив роман український підприємець. Виявилось, що новою дівчиною Андрія Задворного стала 19-річна модель з Чернівців, яка є вдвічі молодшою за Злату Огнєвіч і на 15 років молодшою за свого бойфренда.

Ні критика прихильників української співачки, ні різниця у віці не завадила новоспеченій парочці зустріти разом Новий рік, відсвяткувати новорічні свята та навіть привітати одне одного з минулим Днем святого Валентина.

Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Андрій Задворний вперше показав обличчя своєї нової дівчини, закликав фанатів віддаватись великому почуттю любові, написавши: “Кохайте, кохайтесь, воно того варте”.

Ба більш, у коментарях до цього допису дівчина Задворного, Юлія Поляк, зізналась йому в коханні, а чоловік відповів взаємністю.

Задворний зізнався в коханні своїй новій дівчині
Задворний зізнався в коханні своїй новій дівчині

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.