Камалія вперше заспівала рідною мовою свого чоловіка-пакистанця: знак вдячності за вкладені у її кар’єру гроші

Відома українська співачка Камалія заспівала мовою, якою розмовляють на батьківщині її чоловіка, та пообіцяла, що трек точно сподобається всім її шанувальникам

Нещодавно відома українська співачка Камалія, яка створює пісні в стилі поп, представила шанувальникам нову пісню. Особливістю композиції став той факт, що слова були написані рідною мовою чоловіка зірки – мовою урду, якою розмовляють у Пакистані.

Одразу з прем’єрою нової пісні Камалії “Pretty Girl” був представлений і кліп до треку, автором якого виступила українська режисерка Олена Вінярська, з якою артистка співпрацює вже дуже давно. Своєю чергою, продюсером нового треку Камалії став Номан Рауф Хайдер, якого українська артистка назвала справжнім королем ф’южна.

Він є єдиним у своєму роді та жанрі, і старанно попрацював над аранжуванням цього музичного треку. Трек без сумніву змусить вас рухатися. Вдячна команді InSync Arte за співпрацю

– зазначила відома українська співачка Камалія.

Можна припустити, що ідея написати пісню рідною мовою свого чоловіка спала Камалії на думку на знак вдячності та солідарності з пакистанським народом, які проявляють особливий інтерес до її інтернаціональної родини. Так, наприклад, нещодавно відома українська співачка відвідала рідну країну свого коханого.

До Пакистану знаменитість запросили на концерт до Дня святого Валентина. Саме на цьому заході Камалія презентувала свою нову пісню.

Камалію нещодавно запросили на концерт у Пакистані
Камалію нещодавно запросили на концерт у Пакистані

Не можна оминути увагою і той факт, що Мохаммад Захур доклав чималих фінансів до того, аби його кохана стала популярною. Хоча відома українська співачка почала свою кар’єру задовго до знайомства з майбутнім чоловіком, у певний момент все ніби загальмувалось. Після одруження 2003 року з Мохаммадом Захуром про Камалію знову почали чути всі.

Так, пакистанський мільярдер почав просувати свою кохану, вкладаючи в неї великі гроші. Коли Захур почав фінансувати продюсування своєї дружини, її ім’я почули в усьому світі.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.